Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden 2016-10-04T20:57:00+00:00

Algemene voorwaarden Keukencentrum De Vries

Artikel I: Definities

Keukencentrum De Vries: Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
Consument (of klant): kopende partij van artikelen bij Keukencentrum De Vries.

Artikel 1: Algemeen

Deze algemene voorwaarden gelden voor iedere aanbieding, offerte en/of overeenkomst tussen Keukencentrum De Vries en de consument. Eventuele afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn enkel geldig indien deze voorafgaand aan de koop schriftelijk zijn overeengekomen.

Artikel 2: Garantie

Keukencentrum De Vries hanteert op alle artikelen een unieke garantietermijn van vijf jaar met inachtneming dat alle artikelen geïnstalleerd worden door een erkend installateur. Keukencentrum De Vries behoudt zich het recht tot het opschorten van de garantie indien artikelen ondeugdelijk zijn geïnstalleerd (zonder gebruik van de handleiding).

Artikel 3: Betalingsvoorwaarden

Bij Keukencentrum De Vries vinden wij het de normaalste zaak dat de betaling pas gedaan wordt bij aflevering van door consument aangekochte goederen. Keukencentrum De Vries verlangt in geen geval een aanbetaling, zelfs niet bij maatwerk. De betaling geschiedt voorafgaand aan aflevering en kan plaatsvinden op drie manieren: per bankoverschrijving, per pin of contant. Indien het totaalbedrag van de aangekochte goederen niet voldaan kan worden voorafgaand aan aflevering zal de bezorger van Keukencentrum De Vries alle goederen mee retour nemen.

Artikel 4: Bezorging

Aangekochte artikelen worden door Keukencentrum De Vries kosteloos bij consument tot de voordeur bezorgd. De bezorger van Keukencentrum De Vries neemt voorafgaand contact op met consument om levering door te spreken. Keukencentrum De Vries draagt er zorg voor dat alle artikelen vooraf zorgvuldig gecontroleerd worden op schade of breuk. Ontbreekt een artikel of is een artikel beschadigd dan dient dit binnen 24 uur na bezorging gemeld te worden bij Keukencentrum De Vries.

Artikel 5a: Retourneren algemeen

Het overgrote deel van de artikelen kunnen retour gebracht worden bij Keukencentrum De Vries indien consument om bepaalde redenen niet tevreden is. Voor alle retouren geldt dat deze onbeschadigd en ongebruikt zijn en in de originele verpakking zitten. Indien dit niet het geval is kan Keukencentrum De Vries het retourrecht opschorten zonder restitutie van kosten (zie artikel 5b).

Artikel 5b: Retourneren uitzonderingen

Enkele artikelen worden na aflevering aan consument niet retour genomen door Keukencentrum De Vries. Dit geldt voor de volgende artikelen:

  • Speciaal bestelde/vervaardigde artikelen
  • Artikelen die verkocht zijn als ‘laatste exemplaar’ en zodoende niet meer verkrijgbaar zijn bij oorspronkelijke leveranciers
  • Maatwerk dat niet door Keukencentrum De Vries ingemeten is
  • Langer dan 24 uur na bezorging goederen
  • Artikelen met schade als gevolg van ondeugdelijke installatie
  • Glaswerk

Artikel 6: Prijzen

Hoewel de prijzen van artikelen bij Keukencentrum De Vries voortdurend aangepast worden zijn alle genoemde prijzen in de vestigingen van Keukencentrum De Vries alsmede op de website van Keukencentrum De Vries met de grootst mogelijke zorg vastgesteld en gecommuniceerd. Het kan derhalve voorkomen dat prijzen op een offerte afwijken van getoonde prijzen in de winkel of online. In dergelijke gebeurtenissen vraagt Keukencentrum De Vries haar leveranciers om de juiste prijs.

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: