Het belang van de juiste keukenverlichting

Timmerman 2De verlichting in een keuken is belangrijker dan menigeen denkt. Naast dat dit voor sfeer zorgt, is goede keukenverlichting van belang voor tijdens het koken. Met name de werkruimte dient dan goed verlicht te zijn. Bij Keukencentrum De Vries delen wij de verlichting in drie types op, te weten: algemene verlichting, werkverlichting en sfeerverlichting.

Algemene verlichting

Deze basisverlichting zorgt voor de verlichting van de gehele ruimte. Dit bestaat vaak uit één lamp die centraal in de ruimte hangt, die rondom licht geeft en die niet te fel is. Daarbij heeft u de keuze voor een algemene keukenverlichting die gedimd kan worden. Zo kunt u zelf de sfeer bepalen in uw keuken.

Werkverlichting

Tijdens het koken is goede verlichting prettig. Maar in principe ook belangrijk, zeker als u met scherpe messen aan het werken bent. En, dit werkt ook gewoon fijn. De plaatsen voor de werkverlichting in de keuken zijn het werkblad en het fornuis. Het type verlichting hangt af van de plek. Wij kunnen u hiervoor advies geven.

Sfeerverlichting

Een sfeervolle keuken nodigt uit om gezellig na te tafelen of om gewoon de avond door te brengen. Keukenverlichting speelt hierin een belangrijke rol. Het is lastig aan te geven hoe u een sfeervolle keuken creëert, want iedere keuken is anders. Onze tip: kies voor dimbare verlichting en indirecte verlichting. 

Hulp bij keukenverlichting

De verlichting afstemmen op uw keukenruimte én ook nog eens de juiste sfeer creëren is geen makkelijke opgave. Wij denken dan ook graag met u mee! Kom gerust eens langs in onze showroom in Genemuiden of maak een afspraak met onze specialisten.

2017-11-15T10:42:05+00:00

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: