Betaalbare keukens

Betaalbare keukens 2018-06-11T22:14:33+00:00

Betaalbare keukens kopen? Dat doet u bij Keukencentrum De Vries. In onze uitgebreide showrooms in Genemuiden en Dronten hebben wij namelijk prachtige assortiment van keukens die we tegen betaalbare prijzen aanbieden. Het kopen van een nieuwe keuken is immers niet iets wat u jaarlijks doet. Daarom is het van groot belang om u goed te laten informeren voordat u een keuken aanschaft. Het is belangrijk dat u de juiste prijs betaald. De prijs-kwaliteitsverhouding van zo’n budgetkeuken is uitstekend. Deze keukens bevatten over het algemeen alleen de meest effectieve keukenonderdelen. In onze winkels staan alle keukens heel duidelijk geprijsd. Per keukenonderdeel. Zo kunt u dus zelf uw droomkeuken samenstellen. Onze specialisten helpen u bij uw zoektocht naar een nieuwe keuken door advies te geven over de materialen, kleuren, stijlen en apparatuur. Zo helpen wij u bij het vinden van de keuken die het beste past bij u en uw stijl van koken. Betaalbare keukens kopen doet u dus bij de keukenspeciaalzaak.

Betaalbare keukens kopen bij Keukencentrum De Vries

Om een keuken betaalbaar te houden, is het erg belangrijk om te inventariseren wat u echt nodig heeft in deze ruimte. Ook is het belangrijk om te weten wat uw budget is, waar u uw geld aan uit wilt geven en waar u graag op bespaart. Bij Keukencentrum De Vries heeft u een uitgebreid aanbod aan keukens voor een betaalbare prijs. Een betaalbare keuken betekent niet dat u moet inleveren op de kwaliteit. Minder kwalitatieve keukens zijn er tegenwoordig nauwelijks meer. Het is wel van belang dat u weet op welke onderdelen u concessies doet. Vertrouw hierbij op het advies van onze keukenadviseurs. Zij weten exact waar de belangrijkste kwaliteiten van een keuken liggen en waar u beter niet op kunt besparen. Heeft u al wel ideeën, maar geen concrete wensen? Ook dan kunnen wij u helpen. Om u zo goed mogelijk te helpen met al deze keuzes, willen wij u inzichten geven wat er allemaal mogelijk is op keukengebied. De beste inspiratie voor uw nieuwe keuken krijgt u door deze zelf te bekijken. In onze showrooms hebben wij de keukens opgesteld en ingericht volgens de laatste keukentrends.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit betaalbare keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Géén aanbetaling!
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
keukenapparatuur kopen

Ik koop mijn betaalbare keuken bij de specialist

U vindt bij ons betaalbare keukens van topmerken als ATAG en Pelgrim. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Naast keukens kunt u bij ons ook keukenapparatuur uitzoeken, van kraan tot vaatwasser. In onze showrooms in Genemuiden en Dronten staat een persoonlijke adviseur voor u klaar. Hij helpt u bij het hele traject; van het bespreken tot uw wensen tot een gedetailleerde 3D-tekening. Heeft u nog vragen? Of wilt u een afspraak maken? Breng een bezoek aan onze winkels of neem contact op.

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: