Complete keuken kopen bij de specialist

Design keukensBent u op zoek naar een complete keuken tegen een zeer scherpe prijs? Dan bent u bij Keukencentrum De Vries aan het juiste adres. Wij bieden complete keukens aan waarbij u in één keer de keuken van uw dromen realiseert. In onze showroom vindt u diverse complete keukenopstellingen welke wij met onze ervaring en kennis voor u hebben samengesteld.

Complete keukenopstellingen

In onze prachtige winkel hebben wij tientallen voorbeelden en opstellingen van een enorm assortiment keukens, onderdelen en andere benodigdheden voor het compleet maken van de keuken van uw dromen. Voor elke stijl en voor elk budget is een passend aanbod te vinden.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze complete keukens en de mogelijkheden? Of staat de complete keuken van uw dromen er toch niet tussen? Dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Uiteraard kunt u ook een bezoek brengen aan onze showroom voor het ruime aanbod keukens en meer informatie. Uiteraard geven onze medewerkers u een passend advies. De koffie staat altijd klaar.

2017-08-07T12:32:46+00:00

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: