De ideale keukenindeling

U bent op zoek naar een nieuwe keuken. Dan heeft u niet alleen wat aan informatie over fornuizen, werkbladen en apparatuur, maar moet u ook weten hoe een ideale keuken eruit ziet. Door de ruimte slim te benutten, voorkomt u straks veel ongemakken. Keukencentrum De Vries legt uit wat de ideale keukenindeling is.

Belangrijke ruimte

Het is van belang om goed te overwegen hoe u uw nieuwe keuken inricht. U brengt hier immers veel tijd door. Een ideale keukenindeling voorkomt dat u teveel loopt, teveel handeling verricht of op een ongezonde manier bezig bent. Uiteraard verschilt zo’n indeling per persoon of per ruimte. De indeling heeft dan ook niets te maken met sfeer of stijl, maar met gezondheid.
expo-03

Ideale indeling

Keukenbouwers hebben vastgesteld dat veel mensen zich tijdens hun activiteiten in de keuken voor bewegen tussen het fornuis, de koelkast en de spoelbak. Dit is de zogenaamde ‘werkdriehoek’. In de ideale keukenindeling is de totale omtrek van deze driehoek 8 tot 10 meter. Keukenexperts delen de keuken verder op vijf zones: de voorraad-, opberg-, spoel-, werk- en kookzone. Door deze zones praktisch te verdelen, voorkomt u dat u veel loopt.

Samenstellen keuken

De ideale keukenindeling is dus erg afhankelijk van uw ruimte en voorkeur. Daarnaast spelen uw voorkeur voor apparatuur en de keuze voor een kookeiland of keukenblok een belangrijke rol. Laat niet alleen de uitstraling van de keuken een rol spelen; een praktische keuken is net zo belangrijk. Wilt u meer weten over de indeling? Brengt u dan een bezoek aan de showroom in Genemuiden, waar onze medewerkers klaar staan om u een passend advies te geven.

2017-08-07T10:20:26+00:00

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: