De laatste keukentrends

Rabelink – Doetinchem

Wat zijn de laatste keukentrends? In 2018 gaan we nog meer richting innovatieve keukens van hoogstaande kwaliteit die aanvoelen als tweede woonkamer. Onderstaand vindt u enkele van de laatste keukentrends.

Natuur

Gebruikmakend van materialen met een exotische look, komt de keuken dit jaar verder tot leven. Materialen zoals beton, grof hout en onbehandeld staal worden gebruikt om de keuken vorm te geven en de uitstraling te bepalen.

Brede lades

Een groot voordeel van brede lades in de keuken is dat u niet alleen meer opbergruimte heeft, maar deze ruimte ook nog eens efficiënter benut. Doordat u minder kasten en lades heeft, oogt uw keuken bovendien direct verfijnder en strakker.

Monochroom

Iets wat monochroom is, bestaat uit slechts één kleurtint. In 2018 gaan we dit steeds vaker zien in keukens. Dat er maar één tint wordt gebruikt, betekent niet dat het saai is. Er wordt namelijk wel gevarieerd met bijvoorbeeld materialen en structuren.

Woonkeukens

De keuken gaat steeds meer dienen als een tweede woonkamer of als verlengstuk van de woonkamer. Wat we veel zien in woonkeukens, is dat deze uit twee delen bestaan. Aan de ene kant is er een gedeelte dat tegen de wand staat. Hier zien we onder andere het fornuis, de vaatwasser en de koelkast terug. De keuken wordt daarnaast verrijkt met een losstaand deel, zoals een kookeiland of een bar.

Bijzondere materialen

Het gebruik van bijzondere materialen is één van de uniekste keukentrends. Materiaal is namelijk zeer bepalend voor de uitstraling van een keuken. Koper, leer, rvs en marmer zijn een paar voorbeelden van bijzondere materialen. Maar ook beton is hier een goed voorbeeld van.

Meer informatie

We begrijpen dat u enthousiast bent geworden van de keukentrends voor 2018. De specialisten van Keukencentrum De Vries gaan graag met u in gesprek om te kijken hoe we de trends voor dit jaar kunnen combineren met uw woonwensen.

2018-03-13T20:09:24+00:00

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: