De stappen voor een nieuwe keuken

stappen nieuwe keuken

Hammer – Zwartsluis

Welke stappen moet u nemen voor een nieuwe keuken? Bij Keukencentrum De Vries, met showrooms in Genemuiden en Dronten, zeggen we altijd: een goed begin is het halve werk. Als u onderstaande stappen doorloopt, weet u precies hoe u uw droomkeuken eruit moet zien. Door onze jarenlange ervaring weten wij exact waar u op moet letten.

Stap 1: Inspiratie opdoen

Doe inspiratie voor uw droomkeuken op. Verzamel bijvoorbeeld catalogi, folders en stalen van keukens die u mooi vindt. Let al uw favorieten bij elkaar en bedenk goed wat u aanspreekt. Dit kan bijvoorbeeld een stijl, materialencombi of opstelling zijn. Zet alle inspiratie op papier. Zo heeft een soort van moodboard met daarop al uw wensen.

Stap 2: Keukenruimte opmeten

Meet vervolgens uw keukenoppervlak op en noteer de volgende maten: de breedte, hoogte en diepte van de gehele ruimte. Noteer waar water- en gasleidingen uit de muur komen. Geef aan waar deuren en ramen zitten, hoe groot ze zijn en wat de draairichting is. Zet ook de elektriciteitspunten in het plafond en de muren op uw tekening. Zo heeft een goed overzicht.

Stap 3: Voeg elementen toe

Een standaard keukenontwerp kunt u meer persoonlijkheid geven door bijzondere elementen toe te voegen. Deel bijvoorbeeld onverwachte elementen in die het strakke geheel doorbreken en zorgen voor gezelligheid. Schaf keukenaccessoires aan. Ook al zijn ze in verhouding klein, hun invloed is groot. Ook kleinere, vaste keukenonderdelen, zoals een ophangrail en grepen, zijn stijlbepalend.

Stap 4: Keukenontwerp afronden

Nu kunt u het keukenontwerp compleet maken met alles wat daarbij hoort, van de grepen tot de kastinrichting. Kiest u voor de totaalleverancier zoals Keukencentrum De Vries? Of sprokkelt u de keukenonderdelen zelf bij elkaar met op maat gemaakte onderdelen? Het kan zijn dat het budget invloed heeft op het ontwerp, dus experimenteer met de kosten.

Stap 5: Offerte aanvragen

Vraag voor het keukenontwerp een offerte aan. Zorg dat belangrijke punten, van apparatuur tot montage, zijn opgenomen om de prijzen goed te kunnen vergelijken. Kijk niet alleen naar de totaalprijs maar ook naar de levertijd, voorwaarden en de service die wordt gegeven voor, tijdens en na de plaatsing. Soms kunnen iets hogere kosten tijdgebrek en stress voorkomen.

Neem contact op

Heeft u nog hulp nodig bij het samenstellen van uw nieuw keuken? Dan nodigen wij u van harte uit een bezoek te brengen aan onze keukenspeciaalzaak. U vindt hier ons brede assortiment showroomkeukens én u kunt vragen stellen aan onze adviseurs.

2018-07-03T10:04:28+00:00

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: