Design keukens

Design keukens 2017-03-01T22:23:39+00:00

Design keukens zijn modern, greeploos, uitdagend, uniek en perfect afgewerkt. Deze keukens kosten dan ook iets meer dan een normale keuken, omdat een design keuken aan die punten moet voldoen. Hiervoor worden ook vaak dure materialen gebruikt. Om de keukens uniek te maken, worden er vaak maar een beperkt aantal van deze keukens gemaakt. Dit verhoogt de waarde van een keuken. In dat geval betaalt u dan wel iets meer, maar krijgt u er wel een keuken voor terug die veel andere mensen niet hebben. Wilt u ook een unieke design keuken in huis? Breng dan een bezoek aan de prachtige showroom van Keukencentrum De Vries in Genemuiden, waar prachtige keukens met een design interieur te vinden zijn. Design keukens koopt u bij de specialist.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit design keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Persoonlijk advies
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
design keukens

Design keukens kopen bij Keukencentrum De Vries

Een nieuwe keuken koopt u uiteraard niet elke dag, dus is het heel erg belangrijk om u uitvoerig te laten informeren voordat u een trendy keuken gaat kopen. De specialisten van ons keukencentrum laten u de ruime collectie design keukens zien en geven u een passend advies. Deze design keukens zien er gewaagd uit en zijn van duurzame materialen gemaakt. Ze voldoen aan een perfecte afwerking, een modern uiterlijk, een uniek design en zijn vaak uitdagend. Daarom is het ook niet gek dat deze keukens meer kosten dan een ‘normale’ keuken. Is uw interesse gewekt? Bezoekt u dan snel de showroom van Keukencentrum De Vries in Genemuiden om inspiratie op te doen. Een design keuken kopen doet u bij de keukenspecialist.

Ik koop mijn design keuken bij de specialist

Design keukens koopt u bij de specialist. Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en begeleiden u van begin tot eind bij de aanschaf van uw nieuwe keuken. Zo bent u verzekerd van een goede aankoop. Of het nu gaat om landelijke, tijdloze of design keukens; wij hebben ze allemaal in ons assortiment.

Keukencentrum de Vries

Kamperzeedijk 127
8281 PD Genemuiden

038 - 33 77 584
info@keukencentrumdevries.nl

Openingstijden
Maandag |Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag |09.00 - 17.00 uur
Zaterdag |10.00 - 16.00 uur

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: