Duitse keukens

Duitse keukens 2017-03-01T22:11:33+00:00

Duitse keukens koopt u bij Keukencentrum De Vries. In ons keukencentrum in Genemuiden worden degelijke keukens van Deutsche Gründlichkeit aangeboden. Deze hoogwaardige keukens bieden wij tegen betaalbare prijzen aan. Waarschijnlijk heeft u al een bepaald idee qua sfeer, stijl of details waaraan uw droomkeuken moet voldoen. Maar dan nog blijven de combinaties en mogelijkheden oneindig. Bij ons kunt u heel veel inspiratie opdoen op het gebied van een nieuwe keuken. Met onze jarenlange ervaring en creativiteit begeleiden wij iedere klant van begin tot eind bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen onze specialisten uw droomkeuken tot stand laten komen. De mooiste Duitse keukens koopt u dus bij de specialist.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Persoonlijk advies
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
keukenapparatuur kopen

Duitse keukens kopen bij Keukencentrum De Vries

Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen Duitse keukens. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons budget, design, landelijke en tijdloze keukens van Duitse kwaliteit verkrijgen. Als u interesse heeft, zien wij u graag in onze overzichtelijke showroom waar veel showmodellen zijn opgesteld. Bij ons kunt u makkelijk uw keuken op maat samenstellen. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D-ontwerp zullen wij uw droomkeuken tot stand laten komen. Daarnaast zal er uiteraard gekozen worden voor betrouwbare inbouwapparatuur. Onze medewerkers denken graag met u mee en geven u een advies op maat.

Ik koop mijn keuken van Duitse kwaliteit bij de specialist

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Ook de montage neemt Keukencentrum de Vries volledig voor haar rekening. Dit omvat de volledige keukenmontage, van het verleggen van leidingen, het stukadoren tot aan het gebruiksklaar opleveren. De mooiste keukens van Duitse kwaliteit koopt u dus bij de specialist.

Keukencentrum de Vries

Kamperzeedijk 127
8281 PD Genemuiden

038 - 33 77 584
info@keukencentrumdevries.nl

Openingstijden
Maandag |Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag |09.00 - 17.00 uur
Zaterdag |10.00 - 16.00 uur

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: