Eiland keuken

Eiland keuken 2017-10-03T08:16:12+00:00

Eiland keuken kopen? Brengt u dan eens een bezoek aan Keukencentrum De Vries. In onze showroom in Genemuiden vindt u een ruim assortiment van dit soort type keukens. Met een kookeiland maakt u van de keuken het hart van uw huis. Het dient immers als kookgedeelte, eettafel en eventueel werkplek. De eiland keukens zijn bij ons in allerlei stijlen te verkrijgen, zoals modern, klassiek en landelijk. Wij bieden u een prachtige collectie met de mooiste keukens van Duitse kwaliteit. Onze adviseurs geven u graag een passend advies. Met een royale en luxe keuken met kookeiland gaat u absoluut genieten. Een kookeiland behoort niet voor niets al jarenlang tot de meest populaire keukenopstellingen. Ze zijn niet alleen praktisch en luxe, maar bieden ook gezelligheid. Een eiland keuken koopt u bij de specialist.

Eiland keuken kopen bij Keukencentrum De Vries

Een eiland keuken staat voor comfortabel koken. U heeft namelijk de beschikking over een ruim werkblad, veel beweegruimte en daarnaast voldoende ruimte om alle wenselijke apparatuur kwijt te kunnen. Vooral in een open keuken komt een kookeiland goed tot zijn recht, maar ook voor kleinere ruimtes zijn er mogelijkheden. Een keuken met een kookeiland laat uw keuken veranderen in het centrum van het huis en geeft je keuken een luxe uitstraling. Ons keukencentrum in Genemuiden heeft een ruim aanbod met dit type keukens. Brengt u daarom een bezoek aan onze showroom om inspiratie op te doen. Het uitzoeken van een nieuwe keuken begint bij ons met een bak koffie en persoonlijk contact, waarbij onze specialisten de tijd nemen om uw wensen in kaart te brengen.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse eiland keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Géén aanbetaling!
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
eiland keuken

Ik koop mijn eiland keuken bij de specialist

Past een eiland keuken in uw huis en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bezoekt u dan eens onze showroom om inspiratie op te doen of neemt u contact op. Wij hebben een uitgebreid assortiment met de mooiste en beste keukens van Duitse kwaliteit. Onze medewerkers hebben tientallen jaren ervaring in de keukenbranche en kunnen u van begin tot eind begeleiden in de aanschaf van de prachtigste keukens.

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: