Exclusieve keuken

Exclusieve keuken 2018-04-24T20:10:45+00:00

Exclusieve keuken kopen? Dat doet u bij Keukencentrum De Vries. In onze uitgebreide showrooms in Genemuiden en Dronten hebben wij namelijk prachtige assortiment van dit type keuken. Een exclusieve keuken is geen standaard keuken, maar een keuken met uw eigen karakter. Zo’n keuken bestaat uit alleen hoogwaardige materialen, is voorzien van de laatste technische ontwikkelingen en is perfect afgewerkt. Dit zorgt voor enorm hoge kwaliteit en luxe in de keuken. Dit type keken is één van onze kwaliteiten: van landelijk, klassiek handgemaakt maatwerk in massief hout tot een ultramoderne design keuken met aanrechtblad. Wij maken voor u een uniek ontwerp op maat. Datzelfde geldt voor een keuken met een natuursteen keukenblad. Onze specialisten helpen u bij uw zoektocht naar een nieuwe keuken door advies te geven over de materialen, kleuren, stijlen en apparatuur. Zo helpen wij u bij het vinden van de keuken die het beste past bij u en uw stijl van koken. Een exclusieve keuken kopen doet u dus bij de keukenspecialist.

Exclusieve keuken kopen bij Keukencentrum De Vries

Bij Keukencentrum De Vries begrijpen we heel goed dat het niet eenvoudig is om uw persoonlijke stijl terug te vinden in uw nieuwe, exclusieve keuken. Welke stijl wilt u? Welke materialen wenst u gebruiken? En welke afwerking van de kasten en bladen ziet u graag terug? Wellicht heeft u zelf al een aardig beeld van hoe uw nieuwe keuken eruit moet komen te zien. Dat is prettig, want dan kan onze keukenadviseur direct aan de slag met een ontwerp. Heeft u al wel ideeën, maar geen concrete wensen, ook dan kunnen wij u helpen. Om u zo goed mogelijk te helpen met al deze keuzes, willen wij u inzichten geven wat er allemaal mogelijk is op keukengebied. De beste inspiratie voor uw nieuwe keuken krijgt u door deze zelf te bekijken. In onze showrooms hebben wij de keukens opgesteld en ingericht volgens de laatste keukentrends. De mogelijkheden van exclusieve keukens zijn eindeloos, dus er is genoeg te kiezen. Denkt u bij voorbeeld aan een U-, T- of een L-opstelling, wel of geen kookeiland, wit of zwart. Tevens heeft u de keuze uit het materiaal voor uw exclusieve keuken.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Géén aanbetaling!
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
Exclusieve keuken

Ik koop mijn exclusieve keuken bij de specialist

Bij Keukencentrum De Vries vindt u exclusieve keukens van topmerken als ATAG en Pelgrim. Deze bieden wij in verschillende soorten en maten aan. Naast keukens kunt u bij ons ook keukenapparatuur uitzoeken, van kraan tot vaatwasser. In onze vestigingen in Genemuiden en Dronten staan een persoonlijke adviseur voor u klaar. Hij helpt u bij het hele traject; van het bespreken tot uw wensen tot een gedetailleerde 3D-tekening. En dat geheel kosteloos. Heeft u nog vragen? Of wilt u een afspraak maken? Breng een bezoek aan onze winkels of neem contact op.

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: