Inbouwkeuken

Inbouwkeuken 2018-06-11T22:18:50+00:00

Inbouwkeuken kopen? Dan bent u bij Keukencentrum De Vries aan het goede adres. Wij hebben namelijk een ruim aanbod van deze keukens. De naam inbouw keuken zegt het al, het is een keuken die op maat wordt ingebouwd in de keuken. Hierbij is ook de apparatuur netjes geplaatst. De apparaten vormen bij deze keukens één geheel met de kasten. Op die wijze benut u optimaal de ruimte en is alles perfect op elkaar afgestemd. De keukens zijn er in allerlei soorten en maten. Denkt u hierbij aan hoekkeukens, de keuken met U-vorm, kleine keukens, keuken met een eiland, de greeploze keuken en open keukens. Verder zijn vele opties op het gebied van design (keukenkasten, stijlen en werkbladen), inbouwapparatuur, accessoires (verlichting en kraan) en het gebruiksgemak. Denk bijvoorbeeld aan de dikte van uw keukenblad, de soorten keukenkastjes en welke grepen daarbij passen, welke apparatuur u graag wilt en waar u deze in uw keuken geplaatst wilt hebben. De mogelijkheden zijn bij ons eindeloos. Een inbouwkeuken koopt u dus bij Keukencentrum De Vries.

Inbouwkeuken kopen bij Keukencentrum De Vries

Uiteraard wilt u de mooiste inbouwkeuken in uw woning. U kunt een keuken uit onze showrooms in Genemuiden of Dronten kiezen, maar u kunt ook uw eigen wensen en eisen op papier laten zetten door een van onze adviseurs om zo uw droomkeuken werkelijkheid te laten worden. Een nieuwe keuken is een investering voor vele jaren. Tijdens een eerste gesprek met één van onze adviseurs worden alle mogelijkheden besproken die binnen uw keuken mogelijk zijn. Wij laten keukendromen uitkomen. En dat ook nog eens binnen het gestelde budget. Voor ons is het van belang dat het uw inbouw keuken wordt. Het zou jammer zijn als de met zorg samengestelde keuken verkeerd wordt gemonteerd. Daarom besteden wij veel zorg aan het selecteren van de beste materialen voor de keukenkasten, de best passende inbouwapparatuur en het mooiste aanrechtblad. Voor de montage van de bij ons gekochte inbouw keuken kunt u gebruik maken van onze eigen montagedienst. Kom dus langs in één van onze winkels of neem contact op met onze keukenspecialisten.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Géén aanbetaling!
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
keukenapparatuur kopen

Ik koop mijn inbouwkeuken bij de specialist

Is uw interesse gewekt? Brengt u dan een bezoek aan onze showroom Genemuiden of Dronten. Bij ons vindt u verschillende soorten inbouwkeukens in diverse materialen en uiteenlopende kleuren en stijlen. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden in uw keuken. Wij bieden een ruim assortiment waardoor u vrijwel altijd een keuken vindt die past in uw beschikbare ruimte. En omdat wij vinden dat u veel plezier moet beleven aan deze investering, krijgt u standaard vijf jaar garantie. Dit geldt echter niet voor de montage, dit is uitgesloten van garantie door ons keukencentrum en wordt samen met de monteur besproken. De mooiste inbouw keukens koopt u dus bij dé keukenspeciaalzaak.

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: