De kenmerken van een Duitse keuken

BeensBetrouwbaar en betaalbaar: dat zijn de eerste woorden waar de meeste mensen aan denken bij een Duitse keuken. Maar deze keukens staan voor meer. Namelijk duurzaamheid en gebruikersgemak. Een keuken in Duitse stijl is voornamelijk heel praktisch: eenvoudig bedienbare apparatuur en makkelijk te openen deurtjes en lades. Voor deze keukens hoeft u niet persé naar Duitsland, want deze biedt Keukencentrum De Vries in Genemuiden ook aan.

Degelijkheid

De Duitsers staan bekend om hun degelijkheid. En dat is niet voor niets. Duitse keukens kenmerken zich door hun minimalistische design, strak afgewerkt en excellente kwaliteit. Ze zijn namelijk keurig afgewerkt, flitsend en hebben een sterke basis. Een degelijke keuken die garant staat voor tientallen jaren keukenplezier.

Duitse Gründlichkeit

Duitse keukens worden gefabriceerd met de nadruk op een hoge mate van afwerking. Het wordt veelal getypeerd als betrouwbaar en innovatief, afwisselend in een moderne, luxueuze of landelijke uitstraling. Met een Duitse keuken kunt u veel kanten op. Eén ding is zeker: met zo’n keuken haalt u pure betrouwbaarheid en duurzaamheid in huis.

Bezoek onze showroom

keukencentrumdevries2Om onze Duitse keukens live te bezichtigen verwelkomen wij u graag in onze showroom in Genemuiden. Voor advies op maat kunt u een afspraak maken met één van onze adviseurs. Zij staan u graag te woord over de mogelijkheden voor een Duitse keuken. De koffie staat altijd klaar.

2017-09-05T14:57:22+00:00

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: