De tien sterke punten van Keukencentrum De Vries

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Lees hier onze tien sterke punten.

  • Laatste trends

Onze showrooms in Genemuiden en Dronten worden continu aangepast en bieden u de nieuwste ontwikkelingen en uitgebreide keuzes.

  • Persoonlijk keukenadvies

De ideale keukenopstelling is voor iedereen verschillend. Samen met u maakt onze keukenadviseur een ontwerp op maat voor u.

  • Eerlijke prijzen

Alle kortingen worden direct in uw keuze verwerkt. Uw offerte bevat dus altijd de laagst mogelijke prijs.

  • Gespecificeerde offerte

Na het eerste gesprek krijgt u een tekening mee naar huis en een gespecificeerde offerte. Fijn om nog even na te lezen of te wijzigen in definitieve keuzes.

  • Geen agressieve verkoop

Bij de aanschaf van een keuken hoeft u niet aan te betalen. U betaalt pas bij de levering. Het laatste deel betaalt u pas nadat onze montage afgerond is.

  • Gratis 3D ontwerp

Wilt u weten hoe uw droomkeuken er in uw eigen huis uit zou zien? Gebruik dan onze 3D-keukenplanner. Zo kunt u direct zien of al uw eisen en wensen passen in uw nieuwe keuken.

  • Eigen montage

We besteden veel aandacht en zorg aan de montage van uw keuken. Dit gebeurt door onze eigen ervaren en uitstekend geschoolde monteurs.

  • 5 jaar garantie op elke keuken

Mochten zich na verloop van tijd onverhoopt kleine mankementen voordoen, dan is er snel een servicemonteur bij u. Natuurlijk staan we ook na de garantieperiode van 5 jaar graag voor u klaar.

  • Afspraak is afspraak

We hebben een no-nonsense mentaliteit. We zeggen wat we doen, we doen wat we zeggen.

  • 100% keukenplezier

We hebben één gezamenlijk doel: u van het keuzeproces tot en met de montage optimaal begeleiden. We zorgen ervoor dat u honderd procent plezier heeft van uw keuken!

2018-04-24T19:41:36+00:00

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: