Hoe kan ik het beste mijn keuken inmeten?

Voordat u op zoek gaat naar een nieuwe keuken, is het belangrijk om eerst de keukenruimte op te meten. Bij het opmeten moet er met veel zaken rekening gehouden worden. Naast de afmetingen van de ruimte is het ook van groot belang om te weten waar de deuren en ramen zitten en waar eventueel obstakels, zoals radiatoren en buizen, zitten.

Bij plaatsing door Keukencentrum De Vries

Als uw keuken geplaatst wordt door de vakmensen van Keukencentrum De Vries zullen wij, voordat de keuken daadwerkelijk besteld wordt, de keukenruimte komen nameten. Hierbij wordt met een professioneel oog gekeken naar de technische haalbaarheid van het gemaakte ontwerp. In eerste instantie betekent dit dat de geplande keuken moet passen in de ruimte. Ten tweede wordt er gekeken of alle muren vlak en haaks zijn, of alle lades en deuren open kunnen en of er voldoende elektragroepen zijn voor de keukenapparaten. Zo wordt niets aan het toeval overgelaten.

De keukenruimte zelf inmeten

Gaat u de keukenruimte zelf inmeten? Dan adviseren wij om onderstaand stappenplan te volgen. Als eerst meet u de afstanden tussen de wanden die relevant zijn voor de keukenopstelling. Meet vervolgens de afstand van de afgewerkte vloer tot aan het plafond. Meet ook de afstanden van de hoeken tot aan de deuren en ramen en ook de afstand tussen ramen en deuren. Noteer ook alle draairichtingen van de deuren en deuren en schrijf alle mogelijke obstakels in de keukenruimte op. Denk verder aan de leidingen en elektriciteit.

Alles opgeschreven?

Neem dan uw maatschets en de genoteerde gegevens mee naar onze vestiging. Aan de hand van deze gegevens bent u ervan verzekerd dat de adviseur de juiste adviezen kan geven en een perfect keukenontwerp voor jou kan maken. Vervolgens wordt er gekeken naar de materiaalkeuze en volgt er een offerte. Daarna maken we een afspraak voor de leverweek of een afspraak op afroep. Let op: zonder aanbetaling. Zo kunt u straks heerlijk genieten van een prachtige en stijlvolle keuken.

2017-12-07T15:57:39+00:00

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: