Hoe gaat het maken van een offerte in z’n werk?

Bij Keukencentrum De Vries kunt u namelijk een globaal overzicht maken van de onderdelen die in een keukenofferte worden gemaakt. In dit geval kunnen wij dit weerleggen in gemiddelde percentages. Grofweg ziet u hieronder welke onderdelen in de keuken het meest kosten:

  • Keukenkasten (kasten, frontjes, plinten): 40 procent
  • Apparatuur (kookplaat, oven, afzuigkap, koelkast): 40 procent
  • Werkblad (werkblad, kraan): 20 procent

Offerte prijs

De uiteindelijke offerte prijs voor de keuken zijn afhankelijk van onder meer:

  • Uw budget
  • De complete keukenkosten (complete offerte keuken, inclusief werkblad en apparatuur)
  • De montagekosten en het meerwerk
  • Het keukenmerk

Stappenplan

Het aanvragen bij een offerte is bij ons erg eenvoudig. U stelt bij ons uw keuken samen en geeft uw specifieke wensen en eisen aan. Vervolgens verstuurd u ons de aanvraag. Binnen 5 werkdagen ontvangt u van ons een offerte voorstel en een keukenontwerp. Wel zo makkelijk. Bij akkoord gaan we met elkaar om tafel om alles door te spreken.

2017-12-07T16:00:16+00:00

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: