Is een kookeiland geschikt voor elke ruimte?

Bij veel kookliefhebbers behoort een kookeiland tot de favorieten. In onze ogen niet gek, aangezien zo’n kookeiland er mooi uitziet, praktisch is en ruimte biedt om aan te zitten. Vaak denken mensen dat zo’n kookeiland alleen maar geschikt is voor grote keukens. Niets is minder waar, ook in kleine ruimtes zijn er volop opties. Wat de ruimte betreft hoeft u het dus zeker niet te laten.

Kookeiland voor elke ruimte

In het geval u de eisen wat betreft de grootte van een kookeiland bijstelt merkt u al snel dat een kookeiland niet alleen in een grote ruimte volstaat, maar ook in een kleine ruimte. Enige kanttekening is de vorm van de ruimte. Zo is een lange, smalle keuken niet geschikt, maar een vierkante keuken wel. Wanneer u voor een kookeiland kiest in een kleine ruimte adviseren we wel om accessoires zoveel mogelijk te vermijden en lichte kleuren te gebruiken. Zo lijkt uw keuken optisch groter.

Laat u adviseren

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn met betrekking tot een kookeiland in uw keuken? Laat u daarvoor adviseren in onze showroom. Onze medewerkers geven u graag een passend advies. Zo kunt u straks heerlijk genieten van een prachtig en stijlvol kookeiland in uw keuken.

2017-11-22T15:18:08+00:00

Keukencentrum de Vries

Kamperzeedijk 127
8281 PD Genemuiden

038 - 33 77 584
info@keukencentrumdevries.nl

Openingstijden
Maandag |Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag |09.00 - 17.00 uur
Zaterdag |10.00 - 16.00 uur

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: