Keukenkraan kopen, waar moet ik op letten?

Bij het kopen van een kraan voor in uw keuken heeft u veel keuzemogelijkheden. In dit artikel leggen we uit waar u op moet letten. Het grote onderscheid hierbij kan gemaakt worden door de verschillende toepassingen van de kranen. Veelvoorkomend hierbij zijn: wastafelkranen, badkranen en keukenkranen. Hierbinnen kan weer onderscheid gemaakt worden uit onder meer handmengkranen en ééngreepskranen.

Mengkraan

Een mengkraan kan voor vele toepassingen gebruikt worden. De kraan werkt met twee knoppen: een voor koud en een voor heet water. Door deze gezamenlijk open te draaien wordt koud en heet water gemengd waardoor de uiteindelijke temperatuur van het water wordt bepaald.

Eéngreepskraan

Bij een ééngreepskraan zit slecht één knop of hendel. Door deze in de juiste stand te zetten kan de temperatuur en hoeveelheid water bepaald worden.

Aanbod kranen

Wilt u meer weten? Of ons prachtige aanbod kranen bekijken? Dat kan. Bezoekt u onze showroom in Genemuiden of neem contact op. Onze specialisten staan graag voor u klaar.

2018-01-05T10:19:17+00:00

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: