Tips bij het kopen van uw keuken

Een keuken kopen is een grote uitgave. Voorkom overhaaste beslissingen en onnodig hoge kosten. Bereid u dus goed voor. Zo is het belangrijk om een goede keukenzaak te bezoek en na te denken over uw financiële mogelijkheden. Maar ook is het van belang om een keukenopstelling en een stijl te bepalen. Hieronder geven wij u enkele aandachtspunten.

Keukenstijl bepalen

Probeer eerst een goed beeld te krijgen van welke stijl keuken u wilt. Zoekt u naar een landelijke keuken? Of gaat u liever voor een moderne, greeploze keuken? En misschien weet u al welk materiaal u in de keuken wilt. Noteer al deze ideeën, zodat u in de showroom niet overrompeld wordt door het enorme aanbod. Keukenadviseurs helpen u bij uw keuze. Aan de hand van een lijst met kenmerken zijn zij in staat om een goede selectie te maken. Als u vooraf een stijl bepaald heeft, maakt dat het aankoopproces een stuk makkelijker.

Uw budget

Hoeveel geld wilt u uitgeven aan een droomkeuken? Zorg dat u uw budget berekend heeft voordat u een keuken gaat kopen. De keukenadviseurs kunnen dan kijken wat de mogelijkheden zijn binnen uw budget. Uiteraard zullen de specialisten een keuken vinden die binnen uw budget valt. In het andere geval denken we graag met u mee hoe we invulling kunnen geven aan uw wensen en eisen, zodat u toch uw droomkeuken kunt realiseren. Uiteraard zonder dat er op kwaliteit van de keuken wordt ingeleverd.

Gewenste keukenopstelling

Keukens zijn er in alle soorten en maten. Heeft u interesse in een keuken met een kookeiland? Of wilt u hoekkeuken kopen? Er zijn altijd verschillende mogelijkheden. Misschien heeft u al wel een idee welke opstelling u wilt. Indien u nog geen idee heeft, nodigen wij u uit in onze showroom om inspiratie op te doen. We hebben meerdere keukenopstellingen staan. Hierdoor krijgt u een goed beeld. Door het maken van een gratis 3D ontwerp maken we voor u inzichtelijk welke opties er zijn voor uw keuken.

2017-11-22T15:18:08+00:00

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: