Tips bij het reinigen van een keukenblad

Aangezien u uw keukenblad intensief gebruikt, is het van belang om het blad op de juiste manier schoon te maken. Hieronder geeft Keukencentrum De Vries enkele tips die bij uw soort keukenblad past.

Aanrechtblad hout

Zo krijgt u uw houten aanrechtblad perfect schoon, zonder het te beschadigen:

Stap 1: Verwijder eerst al het losse vuil met een vaatdoek of een stuk keukenpapier.

Stap 2: Neem een schone doek, maak deze vochtig met sop en poets hiermee uw aanrechtblad. Gebruik geen agressieve reiniger, ontvetter of bleekmiddel.

Stap 3: Spuit uw aanrecht in met azijn en neem vervolgens af met een doek of een stuk keukenpapier.

Aanrechtblad kunststof

Kunststof aanrechtbladen worden het vaakst gebruikt. Hierbij een stappenplan voor het schoonmaken van een aanrechtblad van kunststof:

Stap 1: Verwijder eerst al het losse vuil met een vaatdoek of een stuk keukenpapier.

Stap 2: Maak het aanrechtblad vervolgens schoon met een doek met wat allesreiniger of afwasmiddel.

Stap 3: Desinfecteer uw aanrecht indien gewenst met azijn.

Keukenwerkblad RVS

Een aanrechtblad van RVS is vrij besmettelijk. Gebruik daarom dit efficiënte stappenplan voor het schoonmaken van een aanrechtblad van metaal:

Stap 1: Verwijder eerst al het losse vuil met een vaatdoek of een stuk keukenpapier.

Stap 2: Neem het aanrechtblad vervolgens af met een zachte doek en een sop van warm water en afwasmiddel, allesreiniger of groene zeep.

Stap 3: Desinfecteer uw aanrecht indien gewenst met azijn.

Overige Aanrechtbladen

Glazen Keukenblad

Voor een aanrechtblad van glas kunt u het beste afwasmiddel, glasreiniger of azijn gebruiken. Vermijd het gebruik van schuursponsjes volledig.

Composiet Aanrechtblad

Voor een aanrechtblad van composiet kut u  een mild schoonmaakmiddel gebruiken. Vermijd grove schuursponsjes, antikalk middel en andere bijtende schoonmaakmiddelen.

Aanrechtblad graniet of marmer

Een aanrechtblad van graniet of marmer kunt u het beste schoonmaken met afwasmiddel, allesreiniger of een milde keukenspray. Vermijd agressieve reinigers, azijn en antikalk middelen.

2017-11-22T15:18:08+00:00

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: