Welke keuken is geschikt voor mijn ruimte?

Een belangrijke factor die heel bepalend is voor uw keuken is de indeling van uw keukenopstelling. Wilt u een rechte keuken indeling of kiest u liever voor de traditionele hoekkeuken indeling? Of misschien een keuken met kookeiland? Welke indeling u ook voor uw keuken kiest, laat u deskundig adviseren over de mogelijkheden die uw keukenruimte biedt. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen van keukens en helpen u graag met een persoonlijk advies. Hieronder zijn de verschillende keukenmogelijkheden uiteengezet.

Hoekkeuken

Met een hoekkeuken benut u uw ruimte optimaal. Hoekopstellingen bieden u ook tal van mogelijkheden: kiest u voor een hoekkast, met of zonder draaiende delen, of wilt u een loze hoek? Bezoek onze showroom om de mogelijkheden te bekijken.

Rechte keuken

Dit type keuken is ideaal in langwerpige keukenruimtes. Ze zijn compact en veelzijdig. Ze passen in kleinere ruimtes en zijn daardoor zeer gangbaar. Deze keukenopstellingen hebben we in allerlei stijlen.

Kookeiland

Een kookeiland functioneert goed als tijdelijke werkplek, kookgedeelte of als (eet)tafel. Daarnaast ziet een kookeiland er exclusief uit. De keuken met kookeiland is niet uitsluitend voor grote keukenruimtes weggelegd.

U-keuken

Een U-keuken is ontzettend functioneel omdat alles binnen handbereik is. Er zijn meerdere werkvlakken die verschillend kunnen worden ingedeeld. Standaard beschikt u in deze keuken indeling over veel werk- en opbergruimte.

2017-11-22T15:18:08+00:00

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: