Uw keuken in 6 stappen

goedkope keukensBij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Een nieuwe keuken uitzoeken is beslist geen impulsaankoop. Wij nemen daar alle tijd voor en doorlopen samen met u de volgende stappen:

  1. Kennismaking

Onder het genot van een kop koffie of thee maken we kennis met elkaar.

  1. Inventarisatie

Middels een inventarisatielijst brengen we al uw wensen in kaart.

  1. Ontwerp

Door een gratis 3D ontwerp krijgt u een helder beeld van uw keuken.

  1. Offerte

Na de materiaalkeuze maken we samen een transparante offerte.

  1. Montage

Uw nieuwe keuken wordt professioneel geplaatst door onze monteurs.

  1. Service

Ook nadat uw nieuwe keuken geplaatst is, staan we voor u klaar.

Over ons stappenplan

Wilt u meer weten over ons stappenplan? Of wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neemt u contact op met onze klantenservice. Uiteraard kunt u ook een bezoek brengen aan onze uitgebreide showroom in Genemuiden. Onze medewerkers staan u graag te woord.

2017-02-07T13:13:02+00:00

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: