Keuken inspiratie

Keuken inspiratie 2018-07-03T08:06:03+00:00

Keuken inspiratie opdoen? Brengt u dan een bezoek aan de showrooms van Keukencentrum De Vries in Genemuiden en Dronten. Wij hebben namelijk een ruim aanbod van deze keukens. In onze winkels kunt u dan ook terecht voor de vele prachtige opstellingen. Hier kunt u absoluut inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken in huis. Onze medewerkers kunnen u verder alles vertellen over de laatste trends op het gebied van keukens, koken en interieur. De keukens zijn er bij ons in allerlei soorten en maten. Denkt u hierbij aan hoekkeukens, de keuken met U-vorm, kleine keukens, keuken met een eiland, de greeploze keuken en open keukens. Verder zijn vele opties op het gebied van design (keukenkasten, stijlen en werkbladen), inbouwapparatuur, accessoires (verlichting en kraan) en het gebruiksgemak. Denk bijvoorbeeld aan de dikte van uw keukenblad, de soorten keukenkastjes en welke grepen daarbij passen, welke apparatuur u graag wilt en waar u deze in uw keuken geplaatst wilt hebben. De mogelijkheden zijn bij ons eindeloos. Keuken inspiratie doet u dus op bij Keukencentrum De Vries.

Keuken inspiratie opdoen bij Keukencentrum De Vries

Een nieuwe keuken koopt u niet ieder jaar. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden en oplossingen op keukengebied. De keukenadviseurs van Keukencentrum De Vries adviseren u hierover graag. Met ruim 15 jaar ervaring en twee mooie keukenwinkels in Genemuiden en Dronten heeft u voldoende keuze om te zien wat er allemaal mogelijk is. U kunt bij ons onder meer terecht voor een landelijke, trendy, design en budget keuken. Nadat een beslissing is genomen in welke stijl de keuken zal worden ontworpen komt de volgende stap; hoe de keuken in te richten? Ook hierbij kunnen onze specialisten helpen. Naast de voorbeelden van de keukens kunt u altijd contact opnemen voor advies. Want naast functionaliteit, wordt esthetiek ook steeds belangrijker in de keuken. Op apparatuur die intensief wordt gebruikt en essentiële onderdelen, zoals het werkblad, kunt u beter niet besparen. Een functionele keuken hoeft echter niet ten koste te gaan van esthetiek. Want door de steeds ruimere keuze in materialen kan voor elke functionele keuze een bijpassende esthetische oplossing gevonden die in lijn ligt met de persoonlijke voorkeur.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Persoonlijk advies
  • Laagste prijsgarantie
  • Geen agressieve verkoop
  • 5 jaar garantie op elke keuken incl. apparatuur
keuken inspiratie

Ik doe mijn keuken inspiratie op bij de specialist

Is uw interesse gewekt? Brengt u dan een bezoek aan onze showroom Genemuiden of Dronten. Bij ons vindt u verschillende soorten keukens in diverse materialen en uiteenlopende kleuren en stijlen ter inspiratie. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden in uw keuken. Wij bieden een ruim assortiment waardoor u vrijwel altijd een keuken vindt die past in uw beschikbare ruimte. En omdat wij vinden dat u veel plezier moet beleven aan deze investering, krijgt u standaard vijf jaar garantie. Dit geldt echter niet voor de montage, dit is uitgesloten van garantie door ons keukencentrum en wordt samen met de monteur besproken.

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: