Keuken Kampen

Keuken Kampen 2017-08-07T08:52:00+00:00

Keuken Kampen. Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Materialen, kleur, keukenstijl- en apparatuur zijn keuzes die de zoektocht naar uw nieuwe keuken maken tot een flinke uitdaging. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor de mooiste keukens, ingericht volgens de laatste trends. Onze specialisten helpen u graag verder bij het vinden van de keuken die het beste bij u past. In onze uitgebreide showroom in Genemuiden vindt u een uitgebreid assortiment met de mooiste en beste keukens van Duitse kwaliteit, die we ook nog eens tegen betaalbare prijzen aanbieden. In de zoektocht naar uw nieuwe keuken vindt u bij ons verschillende stijlen. Of u nu van landelijk of modern houdt: door ons brede aanbod zit er altijd voor ieder wat wils tussen. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Keukens Kampen koopt u dus bij Keukencentrum De Vries.

Keuken Kampen kopen bij Keukencentrum De Vries

Bij ons keukencentrum vindt u een breed assortiment met verschillende stijlen keukens. Of u nu van landelijk of strak houdt: er zit voor elk wat wils bij. Een nieuwe keuken uitzoeken is voor u beslist geen impulsaankoop. Dat begrijpen wij. Dus nemen wij daar alle tijd voor en doorlopen samen met u de volgende stappen: kennismaking (onder het genot van een kop koffie maken we kennis met elkaar), inventarisatie (middels een lijst brengen we uw wensen in kaart), ontwerp (door een 3D ontwerp krijgt u een helder beeld van uw keuken), offerte (na de materiaalkeuze maken we een transparante offerte), montage (de keuken wordt geplaatst door onze monteurs) en service (ook nadat uw keuken is geplaatst staan we voor u klaar). Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring in de keukenbranche en kunnen u met hun creativiteit van het begin tot het eind begeleiden bij het aankopen van een keuken.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Géén aanbetaling!
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
keukenapparatuur kopen

Ik koop mijn keuken of vloer bij de specialist

De beste inspiratie voor uw nieuwe keuken vindt u door de keuken met eigen ogen te bekijken in onze showroom in Genemuiden. De diverse keukenopstellingen, variatie in gebruik van kleuren en het zelf zien en voelen van materialen zorgen ervoor dat u een goed gevoel krijgt wat u terug wilt zien in uw toekomstige keuken. Brengt u dus snel een bezoek aan onze showroom om dit te ervaren. Onze adviseurs staan voor u klaar.

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: