Keuken kopen Dronten

Keuken kopen Dronten 2018-04-04T21:16:17+00:00

Keuken kopen Dronten? Brengt u dan eens vrijblijvend een bezoek aan Keukencentrum De Vries. U kunt in onze showroom in dezelfde stad namelijk terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens van de hoogste kwaliteit en van topmerken als Schmidt, ATAG, Pelgrim en ETNA. Onze deskundige en ervaren medewerkers geven u graag advies voor de beste keuze. Een keuken is immers niet alleen praktisch, maar moet ook voldoen aan uw stijl, eisen en wensen. Mogelijk heeft u al wel een bepaald idee over de sfeer of bepaalde details. Want hoe ziet uw droomkeuken eruit? Wat past bij u en de ruimte in uw woning? De kans is aannemelijk dat wij uw keuken van uw dromen in onze showroom hebben staan of kunnen samenstellen. Een keuken kopen Dronten doet u dus bij Keukencentrum De Vries.

Keuken kopen Dronten bij Keukencentrum De Vries

De ruimte in uw keuken bepaalt grotendeels de indeling van de keuken. Heeft u plek voor een kookeiland? Of gebruikt u de ruimte liever voor een eettafel? Een nieuwe keuken kopen begint met het bedenken van de ideale keukenopstelling. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt in onze showroom een zeer ruim aanbod zodat er voor ieder wat wils bij zit. Onze adviseurs kunnen u uitstekend helpen bij het samenstellen van uw droomkeuken. Heeft u al ideeën over hoe de keuken in Dronten er uit moet komen te zien? Met onze 3D keukenontwerper kunt u uw idee visualiseren. Aan de hand van uw eisen en wensen gaan onze adviseur graag met u aan de slag om de details uit uw ontwerp te bespreken.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Dronten heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
  • Géén aanbetaling!
keukenapparatuur kopen

Ik koop mijn nieuwe keuken in Dronten bij de specialist

Is uw interesse gewekt in één van onze keukens? Brengt u dan eens vrijblijvend een bezoek aan onze showroom in Dronten om inspiratie op te doen. De diverse opstellingen, variatie in gebruik van kleuren, het zelf zien en voelen van materialen zorgen ervoor dat u een goed gevoel krijgt wat u terug wilt zien in uw toekomstige, nieuwe keuken. Onze specialisten nemen de tijd voor u en geven altijd een passend advies.

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: