Keuken Meppel

Keuken Meppel 2017-08-07T08:57:38+00:00

Keuken Meppel aan het zoeken? Dan bent u bij Keukencentrum De Vries in Genemuiden aan het enige en juiste adres. Wij hebben namelijk een prachtige collectie met de mooiste en beste keukens van Duitse kwaliteit, die we ook nog eens tegen betaalbare prijzen aanbieden. Heeft u inspiratie nodig bij de zoektocht naar een nieuwe keuken? Wij begrijpen dat het niet eenvoudig is om uw persoonlijke stijl terug te vinden in uw keuken. Wat voor stijl wilt u? Welke materialen wilt u gebruiken? Welke afwerking van keukenblad en keukenkastjes wilt u? Om u een flink eind op weg te helpen bij het maken van al deze keuzes staan onze adviseurs voor u klaar. Zij geven u graag een persoonlijk en passend advies. Keuken Meppel vindt u dus bij Keukencentrum De Vries.

Keuken Meppel kopen bij Keukencentrum De Vries

In de zoektocht naar uw nieuwe keuken vindt u bij ons verschillende stijlen. Of u nu van landelijk of modern houdt: door ons ruime aanbod zit er altijd voor ieder wat wils tussen. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Breng daarom een bezoek aan onze showroom om inspiratie op te doen. Een nieuwe keuken begint bij ons met een bak koffie en persoonlijk contact, waarbij onze mensen de tijd nemen om uw wensen in kaart te brengen. Vervolgens maken we een 3D ontwerp om een helder beeld van uw keuken te krijgen. Hier kijken we ook naar de stijl, materialen en afwerkingen. Als alles naar wens is plaatsen onze professionele monteurs uw keuken op maat. Maar wij bieden meer, want ook nadat uw keuken is opgeleverd staan wij voor u klaar.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Géén aanbetaling!
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
keukenapparatuur kopen

Ik koop mijn keuken of vloer bij de specialist

Keukencentrum De Vries heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en beste keukens van Duitse kwaliteit. Onze medewerkers hebben ruime ervaring in de keukenbranche en kunnen u van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van de mooiste keukens. Wilt u graag een passend advies voor uw nieuwe keuken in Kampen? Brengt u dan een bezoek aan de showroom om inspiratie op te doen.

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: