Keuken met kookeiland

Keuken met kookeiland 2017-08-07T09:20:43+00:00

Keuken met kookeiland kopen? Dat begrijpen wij bij Keukencentrum De Vries heel goed. Met een kookeiland maakt u van de keuken het hart van uw huis. Zo’n keuken dient als kookgedeelte, eettafel en zelfs werkplek. Door in het centrum van de keuken te koken, kunt u contact houden met de woonruimte. En ook de afzuiging is tegenwoordig geen probleem mee. De afzuigkap kan vrij hangen of zelfs verwerkt worden in het plafond. Eiland keukens zijn in allerlei stijlen te verkrijgen, zoals modern, klassiek en landelijk. Brengt u eens een bezoek aan onze showroom in Genemuiden om inspiratie op te doen. Wij bieden u een prachtige collectie met de mooiste en beste keukens van Duitse kwaliteit. Onze adviseurs geven u graag een passend advies. Met een royale en luxe keuken met kookeiland gaat u absoluut genieten.

Keuken met kookeiland kopen bij Keukencentrum De Vries

Een kookeiland zorgt voor een trendy uitstraling in uw woning. Er zijn diverse eiland keukens verkrijgbaar in heel veel uitvoeringen, stijlen en kleuren. Keukencentrum De Vries heeft een ruim aanbod met keukens met kookeilanden. Brengt u daarom een bezoek aan onze showroom om inspiratie op te doen. Het uitzoeken van een nieuwe keuken begint bij ons met een bak koffie en persoonlijk contact, waarbij onze mensen de tijd nemen om uw wensen in kaart te brengen. De vervolgstap is dat wij een 3D ontwerp maken om een helder beeld van uw keuken te krijgen. Hier kijken we ook naar de stijl, materialen en afwerkingen. Als alles naar wens en besteld is, plaatsen onze vakmensen uw keuken op maat. Maar wij bieden meer, want ook nadat uw keuken is opgeleverd staan wij voor u klaar.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Géén aanbetaling!
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
keuken met kookeiland

Ik koop mijn keuken met kookeiland bij de specialist

Wij hebben een uitgebreid assortiment met de mooiste en beste keukens van Duitse kwaliteit. Onze medewerkers hebben tientallen jaren ervaring in de keukenbranche en kunnen u begin tot eind begeleiden in de aanschaf van de mooiste keukens. Wilt u graag een passend advies voor uw keuken met kookeiland? Brengt u dan een bezoek aan onze showroom of neemt u contact op.

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: