Keuken ontwerpen

Keuken ontwerpen 2017-12-07T16:15:37+00:00

Keuken ontwerpen? Bij Keukencentrum De Vries in Genemuiden is het mogelijk om uw eigen droomkeuken te maken. Door bij ons een gratis 3D-ontwerp te maken krijgt u een goed beeld van uw nieuwe keuken en kunt u direct inzien of al uw wensen en eisen passen in uw nieuwe keuken. Via ons ontwerpprogramma kunt u eindeloos experimenteren met verschillende keukenkasten, kleuren en materialen. In onze winkel nemen onze deskundige adviseurs rustig de tijd om samen met u aan een gratis ontwerp te werken. Bovendien kunt u in onze uitgebreide showroom, voorzien van diverse keukenmodellen, inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken. Wij hebben werkelijk alles in huis om uw wensen werkelijkheid te laten worden. Een keuken ontwerpen doet u dus bij Keukencentrum De Vries.

Keuken ontwerpen bij Keukencentrum De Vries

Wij nemen u graag alle zorg uit handen, dus van keuken ontwerp tot montage. Of u nu gaat voor een moderne, landelijke of luxe keuken of een samenvoeging van de verschillende stijlen; onze adviseurs helpen u graag bij het ontwerpen van de keuken van uw dromen. Uiteraard begrijpen we dat u eerst zelf op uw gemak inspiratie wilt opdoen, wilt nadenken over de sfeer en indeling van de ruimte. Heeft u al precies voor ogen hoe uw nieuwe keuken eruit moet komen te zien? Om een nóg beter beeld te krijgen van de mogelijkheden binnen uw beschikbare keukenruimte, de verschillende elementen en accessoires, kan het u helpen om uw plannen te visualiseren met ons 3D-ontwerp. Met dit programma kunt u spelen met de ruimte, elementen, kleuren en opstellingen vanuit verschillende invalshoeken.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Géén aanbetaling!
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
keukenapparatuur kopen

Ik ontwerp mijn keuken bij de specialist

Een keuken ontwerpen doet u dus bij Keukencentrum De Vries. In onze vestiging in Genemuiden staat een persoonlijke adviseur voor u klaar. Hij helpt u bij het hele traject; van het bespreken tot uw wensen tot een gedetailleerde 3D-tekening. En dat geheel kosteloos. Bij akkoord op onze offerte verzorgen wij de complete montage wanneer het uitkomt. Heeft u nog vragen? Of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan gerust contact op.

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: