Keukenblok

Keukenblok 2018-02-07T15:58:13+00:00

Keukenblok kopen? Dat doet u bij Keukencentrum De Vries in Genemuiden. Wij hebben namelijk een ruim aanbod keukenblokken van de hoogste kwaliteit in ons assortiment. Zo’n blok biedt de oplossing wanneer u een kleine ruimte heeft waarin u toch graag wilt beschikken over de basisvoorzieningen van een keuken. Het is namelijk een kleine, rechte keuken die voorzien kan worden van een spoelbak, koelkast en andere keukenapparatuur. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende indelingen, afmetingen en kleuren. Door bij ons een gratis 3D-ontwerp te maken krijgt u een goed beeld van uw nieuwe keuken en kunt u direct inzien of al uw wensen en eisen passen in uw keuken. Het mooiste keukenblok met alle functionaliteiten koopt u dus bij de keukenspecialist.

Keukenblok kopen bij Keukencentrum De Vries

Omdat zo’n keukenblok niet heel groot is, zult u keuzes moeten maken. Het is dan ook van belang om eerst te bepalen aan welke eisen uw keukenblok moet voldoen. Hecht u bijvoorbeeld veel waarde aan opbergruimte? Of wilt u graag zoveel mogelijk keukenapparatuur in de keuken verwerken? Denk hier van te voren goed over na, zodat u uiteindelijk de juiste keuzes maakt. De ervaren adviseurs van Keukencentrum De Vries helpen u hier graag bij. Zij zijn deskundigen op het gebied van keukens en gaan graag samen met u op zoek te gaan naar de beste oplossingen. Bovendien kunt u in onze uitgebreide showroom, voorzien van diverse keukenmodellen, inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken en losse blokken. Wij hebben alles in huis om uw wensen werkelijkheid te laten worden.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Géén aanbetaling!
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
keukenapparatuur kopen

Ik koop mijn keukenblok bij de specialist

Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor complete keukens, maar ook voor keukenblokken. Deze bieden wij in verschillende soorten en maten aan. In onze vestiging in Genemuiden staat een persoonlijke adviseur voor u klaar. Hij helpt u bij het hele traject; van het bespreken tot uw wensen tot een gedetailleerde 3D-tekening. En dat geheel kosteloos. Heeft u nog vragen? Of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan gerust contact op.

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: