Keukencentrum Dronten

Keukencentrum Dronten 2018-04-04T21:26:27+00:00

Keukencentrum Dronten aan het zoeken? Dan bent u bij Keukencentrum De Vries aan het enige en juiste adres. In onze showroom aldaar kunt u uw droomkeuken vinden of tot stand laten komen. Dit doen we door eerlijk advies van onze medewerkers of door een professioneel 3D-ontwerp. Hiermee kunt u direct zien of al uw eisen en wensen passen in uw nieuwe keuken. Onze deskundige medewerkers helpen u met het kiezen van de verschillende materialen, kleuren, apparatuur en onderdelen. Uiteraard kunt u in onze winkel ook inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken. Wij hebben diverse keukenmodellen opgesteld staan, zoals modern, klassiek, design en klassiek. Deze collecties zijn van de hoogste kwaliteit. Keukencentrum De Vries is uw keukencentrum Dronten.

Keukencentrum Dronten is Keukencentrum De Vries

Een nieuwe keuken kopen doet u vermoedelijk niet elke dag. Waarschijnlijk heeft u al wel een bepaald idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Komt u dan langs bij Keukencentrum De Vries. Wij hebben een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. In ons assortiment kunt u onder meer terecht voor keukens van topmerken als Schmidt, ATAG, Pelgrim en ETNA. Onze medewerkers kunnen u werkelijk alles vertellen over de keukens. Daarnaast kan er uiteraard gekozen worden voor betrouwbare inbouwapparatuur. Brengt u dus snel een bezoek aan onze showroom in Dronten voor het ruime en prachtige aanbod.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Dronten heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
  • Géén aanbetaling!
keukenapparatuur kopen

Ik koop mijn keuken bij de specialist

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een keuken op maat? U bent van harte welkom in onze showroom in Dronten om u te laten inspireren. Onze adviseurs staan voor u klaar. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen.

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: