Keukenontwerp

Keukenontwerp 2017-05-02T21:45:44+00:00

Keukenontwerp laten maken? Keukencentrum De Vries in Genemuiden helpt u graag om uw eigen keuken ontwerp te maken. Door een gratis en vrijblijvend 3D-ontwerp te maken krijgt u een helder beeld van uw nieuwe keuken en kunt u direct zien of al uw wensen passen in uw nieuwe droomkeuken. Wij hebben alles in huis om uw wensen werkelijkheid te laten worden. Natuurlijk adviseren wij u graag in onze showroom in Genemuiden. Hier nemen wij rustig de tijd om samen met u aan een gratis ontwerp te werken. Bovendien kunt u in onze showroom inspiratie voor uw nieuwe keuken opdoen. Tevens hebben wij mooie bijpassende woonvloeren. Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar. Uw keukenontwerp laat je dus bij de specialist maken.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Persoonlijk advies
  • Keukenontwerp op maat
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
keukenapparatuur kopen

Keukenontwerp maken bij Keukencentrum De Vries

U kunt bij ons terecht voor de meest verschillende soorten keukens. Wij geven u hierover graag een passend advies. Bij ons is maatwerk mogelijk. Zo kunt u uw droomkeuken helemaal zelf samenstellen via ons 3D-programma. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende designs, materialen en samenstellingen. En uw keuken is helemaal af te maken met een uitgebreide apparaten set. In onze moderne en uitgebreide showroom zijn alle keukenonderdelen duidelijk geprijsd. Zo weet u zeker dat uw droomkeuken binnen uw budget past. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel keukenontwerp zullen wij uw nieuwe keuken tot stand laten komen. Wij leveren deze keuken desgewenst bij u thuis en zorgen ook voor een professionele montage van de keuken.

Ik koop mijn keuken bij de specialist

Keukens van hoogwaardige Duitse kwaliteit koopt u natuurlijk bij de enige echte keukenspecialist. Door het ruime aanbod heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Bezoekt u dan eens onze showroom in Genemuiden of neemt u contact op.

Keukencentrum de Vries

Kamperzeedijk 127
8281 PD Genemuiden

038 - 33 77 584
info@keukencentrumdevries.nl

Openingstijden
Maandag |Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag |09.00 - 17.00 uur
Zaterdag |10.00 - 16.00 uur

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: