Keukens

Keukens 2017-03-07T13:11:38+00:00

Keukens kopen doet u niet op dagelijkste basis. Waarschijnlijk heeft u al wel een bepaald idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details waaraan uw nieuwe keuken moet voldoen. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties oneindig. En vanzelfsprekend wilt u een keuken kopen voor een interessante prijs. Komt u in dat geval langs bij Keukencentrum De Vries in Genemuiden. In ons uitgebreide assortiment vindt u de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die tegen betaalbare prijzen worden aangeboden. Daarnaast kunt u er terecht voor betrouwbare inbouwapparatuur. Als uw interesse is gewekt, bent u van harte welkom in onze showroom om inspiratie voor uw nieuwe keuken op te doen. De mooiste keukens koopt u bij de specialist.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Persoonlijk advies
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
keukens kopen

Keukens kopen bij Keukencentrum De Vries

Bij Keukencentrum De Vries kunt u dus terecht voor verschillende stijlen keukens. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons budget, design, landelijke en tijdloze keukens verkrijgen. Als u interesse heeft, nodigen wij u graag uit om een bezoek te brengen aan onze uitgebreide showroom waar veel tijdloze showmodellen zijn opgesteld. Bij ons kunt u makkelijk uw keuken op maat samenstellen. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D-ontwerp zullen wij uw droomkeuken tot stand laten komen. Onze medewerkers denken graag met u mee en geven u een advies op maat. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Ik koop mijn keuken bij de specialist

Keukencentrum De Vries heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die tegen betaalbare prijzen worden aangeboden. We verzorgen het complete traject, van ontwerp tot oplevering. Brengt u snel een bezoek aan onze prachtige showroom in Genemuiden om inspiratie voor uw nieuwe keuken op te doen.

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: