Keukens Elburg

Keukens Elburg 2017-11-15T11:21:43+00:00

Keukens Elburg vindt u bij Keukencentrum De Vries. In onze uitgebreide showroom in het nabijgelegen Genemuiden hebben wij een prachtig assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Zo bieden wij onder meer landelijke, design, trendy en klassieke keukens aan tegen scherpe prijzen. Maar naast een keuken kunt u bij ons ook keukenapparatuur uitzoeken, van kraan tot vaatwasser. Brengt u een bezoek aan onze showroom om inspiratie op te doen. Onze specialisten helpen u bij uw zoektocht naar een nieuwe keuken door advies te geven over de materialen, kleuren, stijlen en apparatuur. Zo helpen wij u bij het vinden van de keuken die het beste past bij u en uw stijl van koken. Keukens Elburg koopt u dus bij de keukenspecialist.

Keukens Elburg kopen bij Keukencentrum De Vries

Wij begrijpen dat het niet makkelijk is om uw persoonlijke stijl terug te vinden in uw keuken. Wat voor stijl wenst u? Welke materialen wilt u gebruiken? Welke afwerking van de kasten en bladen wilt u? Om u zo goed mogelijk op weg te helpen met al deze keuzes, willen wij u inzichten geven wat er allemaal mogelijk is. De beste inspiratie voor uw nieuwe keuken krijgt u door deze met eigen ogen te bekijken. In onze showroom hebben wij de keukens opgesteld en ingericht volgens de laatste keukentrends. Maar misschien heeft u uw perfecte droomkeuken al in uw hoofd zitten? Ook dan kunnen we u perfect van dienst zijn. Met onze 3D keukenontwerper kunt u uw idee visualiseren. Aan de hand van uw eisen en wensen gaan onze adviseur graag met u aan de slag om de details uit uw ontwerp te bespreken.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Géén aanbetaling!
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
keukens elburg

Ik koop mijn keuken bij de specialist

Uiteraard wilt u een betaalbare en complete keuken kopen. Maar de kwaliteit en het design ervan moeten uitstekend zijn. Brengt u dan een bezoek aan onze showroom in Genemuiden, waar u altijd slaagt. In een paar stappen helpen we u bij het realiseren van uw droomkeuken. Bij Keukencentrum De Vries past een keuken altijd bij uw budget, wensen en kwaliteitseisen. De koffie staat al voor u klaar.

Keukencentrum de Vries

Kamperzeedijk 127
8281 PD Genemuiden

038 - 33 77 584
info@keukencentrumdevries.nl

Openingstijden
Maandag |Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag |09.00 - 17.00 uur
Zaterdag |10.00 - 16.00 uur

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: