Keukens Steenwijk

Keukens Steenwijk 2017-10-03T08:22:43+00:00

Keukens Steenwijk vindt u bij Keukencentrum De Vries. In onze showroom in Genemuiden hebben wij een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Bij ons heeft u de keuze uit een landelijke, design, klassieke en trendy stijl. Onze keukens zijn scherp geprijsd en van uitstekende kwaliteit. Naast een keuken kunt u bij ons ook keukenapparatuur uitzoeken, van kraan tot vaatwasser. Brengt u een bezoek aan onze showroom om inspiratie op te doen. Onze specialisten hebben ruime ervaring en kunnen u met hun creativiteit van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een nieuwe keuken. Door eerlijk, persoonlijk advies en met een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Keukens Steenwijk koopt u dus bij de keukenspecialist.

Keukens Steenwijk kopen bij Keukencentrum De Vries

De beste inspiratie voor uw nieuwe keuken vindt u door de keuken met eigen ogen te bekijken. Bij Keukencentrum De Vries in Genemuiden kunt u terecht voor de mooiste keukens, welke voor u opgesteld zijn en ingericht zijn volgens de laatste keukentrends. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de keuken die het beste past bij u en uw stijl van koken. Zij helpen u in de zoektocht naar een nieuwe keuken en adviseren u daarbij op het gebied van materialen, kleur, keukenstijl en keukenapparatuur. Maar heeft u misschien uw ideale keuken al in uw hoofd zitten? Met onze 3D keukenontwerper kunt u uw idee visualiseren. Aan de hand van uw eisen en wensen gaan onze adviseur graag met u aan de slag om de details uit uw ontwerp te bespreken.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Géén aanbetaling!
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
keukens steenwijk

Ik koop mijn keuken bij de specialist

U bent dus op zoek naar een nieuw keuken voor uw woning in Steenwijk. Keukencentrum De Vries in het nabijgelegen Genemuiden heeft een prachtig aanbod met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Wilt u graag een passend advies voor uw nieuwe keuken? Brengt u dan een bezoek aan onze showroom, waar u altijd slaagt. De koffie staat voor u klaar.

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: