Keukens Zwolle

Keukens Zwolle 2017-08-07T09:52:30+00:00

Keukens Zwolle vindt u bij Keukencentrum De Vries. In onze keukenzaak in Genemuiden kunt u terecht voor keukens met een onbetaalbare uitstraling tegen een betaalbare prijs. Omdat uw keuken naadloos moet passen bij uw smaak en interieur, bieden wij exclusieve keukens aan. Zo heeft u bij ons de keuze uit landelijke, design, klassieke en trendy keukens. Onze degelijke keukens zijn van Duitse makelarij en zijn daarmee van de beste kwaliteit. Brengt u een bezoek aan onze inspirerende showroom om uw droomkeuken te ontdekken. Daarnaast hebben we onze eigen service- en montageafdeling. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw nieuwe keuken in goede handen is; vanaf de oriëntatiefase tot en met de realisatie. Keukens Zwolle koopt u dus bij Keukencentrum De Vries.

Keukens Zwolle kopen bij Keukencentrum De Vries

Onze mensen hebben jarenlange ervaring in de keukenbranche en kunnen u met hun creativiteit van het begin tot het eind begeleiden bij de aanschaf van een nieuwe keuken in uw woning in Zwolle. Door eerlijk advies en met behulp van een 3D ontwerp zullen wij uw droomkeuken tot stand laten komen. Door het ruime aanbod vindt u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het hele traject, van ontwerp tot oplevering, nemen wij voor u uit handen. Daardoor weten bezoekers ons keukencentrum in Genemuiden te vinden. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, hebben wij ook een breed aanbod (PVC) vloeren en tegels. Deze passen prima in uw keuken en zijn ook in onze prachtige en overzichtelijke showroom te bekijken. Brengt u dus een bezoek aan de keukenspecialist om inspiratie op te doen.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
  • Géén aanbetaling!
keukens zwolle

Ik koop mijn keuken bij de specialist

Keukencentrum De Vries heeft een prachtig aanbod met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Onze mensen werken al jaren in de keukenbranche en kunnen u van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van de mooiste keukens. Wilt u graag een passend advies voor uw nieuwe keuken in Zwolle? Brengt u dan een bezoek aan onze showroom in Genemuiden. De koffie staat voor u klaar.

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: