Kies de juiste apparatuur voor uw keuken

expo-16De juiste apparatuur kiezen voor uw keuken is belangrijk. U moet er immers nog jarenlang gebruik van maken en dan wilt u er uiteraard wel veel plezier ondervinden. Maar waar moet u precies op letten wanneer u bepaalde keukenapparatuur koopt? De specialisten van Keukencentrum De Vries geven u graag advies.

Ruim aanbod keukenapparatuur

Keukencentrum De Vries heeft een uitgebreid assortiment keukenapparatuur, zodat u uw keuken van de beste hulpmiddelen kunt voorzien. Deze afzuigkappen, koelkasten, ovens, magnetrons, kookplaten, fornuizen en vaatwassers zijn allemaal van de hoogste Duitse kwaliteit en gaan daardoor jaren mee. Maar het kiezen van de juiste apparatuur is lastig. Daarom geven wij uitleg waar u op kunt letten bij het uitzoeken.

Belangrijke aandachtspunten

Uiteraard is de grootte van uw keuken van groot belang. Maar ook in een kleine keuken zijn er volop opties. In de keuken neemt het fornuis een belangrijke rol in. Daarom is het handig om eerst te bepalen welke soort kookplaat u wilt. Gaat u straks koken op gas, inductie of een keramische plaat? En wat betreft de afzuigkap; wilt een traditionele kap, of gaat u toch voor een schuine? Dit kan u aanzienlijk ruimte schelen. Hetzelfde geldt voor de vaatwasser of oven. Kiest u voor een combimagnetron (dus oven en magnetron in één), dan bespaart u ruimte én geld.

Bezoek onze showroom

Zo zijn er dus volop mogelijkheden en aandachtspunten waar u op kunt letten. Wilt u meer weten over de keukenapparatuur of de merken? Brengt u dan een bezoek aan onze showroom voor het uitgebreide assortiment keukens en bijbehorende apparatuur. Vanzelfsprekend kunt u daar zelf aan de slag met het ontwerpen van uw droomkeuken met behulp van onze 3D-keukenplanner. Onze specialisten staan altijd voor u klaar.

2017-12-07T15:42:45+00:00

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: