Maak een 3D ontwerp van uw keuken

am_kb_priorat_60x60_grafito_1_hdWilt u graag een helder beeld krijgen van uw nieuwe keuken? Maakt u dan gratis en vrijblijvend een 3D ontwerp bij Keukencentrum de Vries. Zo kunt u direct zien of al uw eisen en wensen passen in uw nieuwe droomkeuken. Met dit programma kunt u eenvoudig alle mogelijkheden inzien.

Inspiratie opdoen

Natuurlijk adviseren wij u graag in onze modern ingerichte showroom. We nemen rustig de tijd om samen aan een gratis 3D-ontwerp te werken. In onze showroom kunt u bovendien inspiratie voor uw nieuwe keuken opdoen. Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar.

Zelf ontwerp maken

Indien u zelf al een 3D ontwerp heeft gemaakt, kunt u vrijblijvend een afspraak met onze adviseur. We pakken dan het ontwerp erbij en nemen de tijd om met u een persoonlijk advies over de verschillende materialen en kleuren die passen bij uw keuken. Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op.

2017-02-07T13:13:02+00:00

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: