Moderne keuken kopen

Moderne keuken kopen 2017-11-15T11:05:06+00:00

Moderne keuken kopen? Dat doet u bij Keukencentrum De Vries. U kunt bij ons namelijk terecht voor een ruim aanbod van dit type keukens met een exclusieve look. Zo’n keuken is strak en minimalistisch. Ze hebben weinig ronde vormen en de keukendeuren zijn greeploos. De moderne keuken is voorzien van alle nieuwe apparatuur en innovatieve opbergmogelijkheden. Indien uw ruimte het toelaat, bevat zo’n keuken ook vaak een keukeneiland. Een moderne keuken is dus van alle gemakken voorzien, heeft een prima werkhoogte en is stijlvol ontworpen. Alle keukens van Keukencentrum De Vries zijn te verkrijgen in alle voorkomende stijlen, van functioneel tot luxe. Een moderne keuken kopen doet u dus in onze prachtige en uitgebreide showroom in Genemuiden.

Moderne keuken kopen bij Keukencentrum De Vries

Wij hebben een ruim aanbod strakke, minimalistische keukens. De meeste moderne keukens zijn wit, zwart of hebben een aardetint, maar er zijn ook hedendaagse keukens met frisse, felle kleuren te verkrijgen. Dit type keuken vergroot de ruimte in uw huis. Een keuken in moderne stijl is namelijk beter in staat om dit gewenste effect te bereiken dan een landelijke keuken. Een hedendaagse keuken heeft namelijk geen tierlantijntjes zoals een landelijke keuken. Doordat een moderne keuken vaak greeploos en met RVS-elementen wordt ontworpen, is deze eenvoudig schoon te houden en is de gehele uitstraling strak. Bezoekt u eens onze showroom om inspiratie op te doen en uw droomkeuken samen te stellen. Onze medewerkers kunnen u met hun creativiteit van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een nieuwe keuken.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit moderne keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Géén aanbetaling!
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
keukenapparatuur kopen

Ik koop mijn moderne keuken bij de specialist

Is uw interesse gewekt in onze moderne keukens? Of wilt u weten wat de opties in uw ruimte zijn? Brengt u dan eens vrijblijvend een bezoek aan onze showroom ter inspiratie. De diverse opstellingen, variatie in gebruik van kleuren, het zelf zien en voelen van materialen zorgen ervoor dat u een goed gevoel krijgt wat u terug wilt zien in uw toekomstige keuken. Onze specialisten nemen de tijd voor u en geven altijd een passend advies.

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: