Moderne keukens

Moderne keukens 2017-03-01T22:18:37+00:00

Moderne keukens kopen? Dan bent u bij Keukencentrum De Vries in Genemuiden aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruim aanbod met deze strakke, minimalistische keukens. Deze hebben weinig ronde vormen en de keukendeuren zijn greeploos. De meeste moderne keukens zijn wit, zwart of hebben een aardetint, maar er zijn ook hedendaagse keukens met frisse, felle kleuren. Een moderne keuken vergroot de ruimte in huis. Een keuken in moderne stijl is beter in staat om dit effect te bereiken dan een landelijke keuken. Een hedendaagse keuken heeft namelijk geen tierlantijntjes zoals een landelijke keuken. Bij Keukencentrum De Vries stelt u uw droomkeuken zelf samen. Onze specialisten geven u daarbij een passend advies. Moderne keukens koopt u dus bij de keukenspecialist.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit moderne keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Persoonlijk advies
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie

 

keukenapparatuur kopen

Moderne keukens kopen bij Keukencentrum De Vries

De moderne keukens bestaan uit diverse materialen. Hout is geen materiaal dat veel voorkomt in deze type keukens. Het wordt wel eens gebruikt, maar altijd in contrast met een ander materiaal. Een goed voorbeeld zijn de keukens met strakke, houten fronten in combinatie met een modern werkblad. De meest voorkomende materialen bij keukens in moderne stijl zijn RVS, chroom, metaal en glas. Deze materialen geven een keuken een moderne en professionele uitstraling. Als u geïnteresseerd heeft in een moderne keuken, nodigen wij u graag uit om een bezoek te brengen aan onze showroom waar veel showmodellen zijn opgesteld. Bij ons kunt u makkelijk uw keuken op maat samenstellen. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D-ontwerp zullen wij uw droomkeuken tot stand laten komen.

Ik koop mijn moderne keuken bij de specialist

Moderne keukens koopt u bij de specialist. Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Wilt u graag een passend advies voor uw nieuwe keuken met modern karakter? Neemt u dan contact op met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Genemuiden.

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: