Waar moet u op letten bij het kopen van een nieuwe keuken?

Een keuken kopen is leuk. En dat doet u niet dagelijks. Maar waarschijnlijk heeft u al wel ideeën over de sfeer, stijl of details. Toch blijven de mogelijkheden oneindig. Daarom helpt Keukencentrum De Vries u met een handige checklist.

Keukenopstelling en -indeling

De ruimte in uw keuken bepaalt voor een groot deel de indeling van de keuken. Heeft u plek voor een kookeiland? Of gebruikt u die ruimte liever voor een eettafel? Een keuken kopen begint met het bedenken van de ideale keukenopstelling.

Een keuken kopen in de juiste stijl

Wilt u een nostalgische landelijke keuken kopen? Of heeft u uw keuken liever strak? Zoveel keukens, zoveel stijlen. Ook het materiaal dat u kiest bepaalt de keukenuitstraling. Bedenk eens wat u mooi vindt; dan kunt u ook de ideale keuken kopen.

Neem uw huishouden als uitgangspunt

Heeft u een groot gezin? Dan is een keuken kopen met een dubbele spoelbak, een grote koelkast en een losse bakoven verstandig. Bent u met twee personen? Dan is ruimte misschien minder belangrijk en kunt u mogelijk een keuken kopen met extra luxe opties.

Welke apparaten?

Welke apparatuur past bij uw kookstijl en huishouden? Dan weet u vast wel welke apparaten u absoluut niet wilt missen. En hoe vaak doet u boodschappen? Afhankelijk daarvan bepaalt u hoeveel koel- en vriesruimte u nodig heeft.

Bezoek onze showroom

Kortom, er zijn heel veel zaken waarmee u rekening kunt houden bij het kopen van een nieuwe keuken. Uiteraard kunnen onze medewerkers u een passend advies geven. Breng een bezoek aan onze showroom om inspiratie op te doen.

2017-05-31T12:15:20+00:00

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: