Over ons

Over ons 2017-02-17T11:07:47+00:00

Keukens van Deutsche Gründlichkeit Duitse vlag

In de keukenshowroom van Keukencentrum De Vries worden degelijke Duitse keukens aangeboden. Eigenaar van het keukencentrum is Lamco de Vries, ook wel bekend van het succesvolle badkamerconcept Sani4all. De dagelijkse leiding is in handen van Albert van Asselt. Met zijn ervaring en creativiteit zal hij iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zal hij, samen met u, uw droomkeuken tot stand laten komen.

keukencentrumdevries2

Wat maakt ons nou zo bijzonder?

  • Ongeacht je vraag, krijg je bij ons altijd passend en persoonlijk advies.

  • Afspraak = afspraak, zo heeft u altijd maximale duidelijkheid over uw nieuwe keuken.

  • Wilt u een nieuwe keuken bestellen? Wij vragen bij een nieuwe keuken géén aanbetaling!

  • Eén aanspreekpunt die precies weet wat uw wensen zijn.

  • Wij proberen altijd met u mee te denken en gaan voor een 100% servicegerichte aanpak.

Uitgebreid assortiment

Het keukencentrum, gevestigd aan de Kamperzeedijk in Genemuiden, heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. Daarnaast zal er uiteraard gekozen worden voor betrouwbare inbouwapparatuur. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn ook in de showroom te bekijken.

Alles onder één dak bij Keukencentrum De Vries

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Ook de montage neemt Keukencentrum de Vries volledig voor haar rekening.  Dit omvat de volledige keukenmontage, van het verleggen van leidingen, het stukadoren tot aan het gebruiksklaar opleveren.

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: