PVC vloer kopen bij de specialist

PVC vloerenKeukencentrum De Vries heeft een ruim assortiment aan PVC vloeren. Deze kunststofvloeren zijn gemakkelijk te leggen als laminaat en net zo duurzaam als vinyl. Daarbij past het zich snel aan de temperatuur van de ruimte aan, is het waterafstotend, geschikt voor vloerverwarming en is het eenvoudig schoon te houden. De vloeren zien en voelen natuurlijk aan. Op deze manier zijn ze bijna niet te onderscheiden van echte houten- of stenenvloeren.

De vele voordelen van PVC

PVC vloeren hebben een ongekende duurzaamheid, een hoge slijtageweerstand en zijn verkrijgbaar in veel kleuren en patronen. Tel daarbij het gebruikersgemak en de lange levensduur op, en u heeft een zorgeloze vloer. Van eerder uit worden de PVC stroken geplakt op een geëgaliseerde ondergrond. Dit resulteert in een stille woonvloer die vochtbestendig is. Tegenwoordig zijn ze ook verkrijgbaar als kliksysteem.

Inspiratie opdoen in onze showroom

Kortom, PVC biedt heel veel voordelen. Als u zo’n vloer nodig heeft, bent u van harte welkom in onze showroom om inspiratie op te doen. Onze ervaren medewerkers begeleiden u van begin tot eind met de aanschaf van de mooiste en beste woonvloeren. Zo bent u verzekerd van een juiste aankoop. Door het uitgebreide aanbod heeft u bij ons alles onder één dak. Wij kunnen het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen.

2017-03-07T13:16:05+00:00

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: