PVC vloer kopen

PVC vloer kopen 2017-02-07T13:13:02+00:00

PVC vloer kopen? Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een ruime collectie van deze gemakkelijke kunststofvloeren. Ze zijn namelijk eenvoudig te leggen als laminaat en net zo duurzaam als vinyl. Verder past het zich snel aan de temperatuur van de ruimte aan, is het waterafstotend, geschikt voor vloerverwarming en is het gemakkelijk schoon te houden. De vloeren zien en voelen natuurlijk aan. Daarmee zijn ze bijna niet te onderscheiden van echte houten- of stenenvloeren. Bezoekt u onze showroom om inspiratie op te doen. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en begeleiden u van begin tot eind met de aanschaf van de mooiste en beste woonvloeren. Zo bent u verzekerd van een juiste aankoop. Een PVC vloer kopen doet u dus bij Keukencentrum De Vries.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit PVC vloeren. Lees hier uw voordelen:

  • Persoonlijk advies
  • Géén aanbetaling!
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
PVC vloer kopen

PVC vloer kopen bij Keukencentrum De Vries

Heeft u een PVC vloer nodig? Vraagt u dan een offerte aan of kom langs in onze uitgebreide showroom in Genemuiden om inspiratie op te doen. We hebben een zeer ruim assortiment PVC vloeren zodat er voor iedereen een goede vloer te vinden is. PVC vloeren hebben een ongekende duurzaamheid, een hoge slijtageweerstand en zijn verkrijgbaar in veel kleuren en patronen. Tel daarbij het gebruikersgemak en de lange levensduur op, en u heeft een zorgeloze vloer. Van oudsher worden de PVC stroken geplakt op een geëgaliseerde ondergrond. Het resultaat is een stille woonvloer die vochtbestendig is. Tegenwoordig zijn ze ook verkrijgbaar als kliksysteem. Daarmee is het ook geschikt voor appartementen met geluidseisen en houten vloeren.

Ik koop mijn PVC vloer bij de specialist

De mooiste en beste PVC vloer koopt u dus bij Keukencentrum De Vries. Door het uitgebreide aanbod heeft u bij ons alles onder één dak. Wij kunnen het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Bezoekt u dan eens onze showroom in Genemuiden of neemt u contact op met onze medewerkers

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: