PVC vloeren kopen

PVC vloeren kopen 2017-02-07T13:13:01+00:00

PVC vloeren kopen doet u bij Keukencentrum De Vries. Wij hebben een ruime collectie van deze gemakkelijke kunststofvloeren. Voorheen werden deze vloeren vooral toegepast in projecten, maar zijn tegenwoordig zo natuurgetrouw dat ze in heel veel woonhuizen te bezichtigen zijn. PVC vloeren zijn net zo mooi als echt hout, eenvoudig te leggen als laminaat en net zo duurzaam als het sterkste vinyl. Maar ze zijn ook te kiezen als tegelvariant. PVC past zich snel aan de temperatuur in de ruimte aan en geeft een akoestische demping. Onze medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van mooie voeren. Zo weet u zeker dat u de juiste aankoop doet. PVC vloeren kopen doet u dus bij de specialist.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit PVC vloeren. Lees hier uw voordelen:

  • Laagste prijsgarantie
  • Géén aanbetaling!
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
PVC vloeren kopen

PVC vloeren kopen bij Keukencentrum De Vries

We hebben bij Keukencentrum De Vries in Genemuiden een mooie en ruime voorraad PVC vloeren. Ze zijn bij ons verkrijgbaar in heel veel houtmotieven met de daarbij behorende variatie in lengte en breedte. Maar ze zijn ook te kiezen als tegelvariant. Van oudsher worden de PVC stroken geplakt op een geëgaliseerde ondergrond. Het resultaat is een stille woonvloer die vochtbestendig is. Tegenwoordig zijn ze ook verkrijgbaar als kliksysteem. Daarmee is het ook geschikt voor appartementen met geluidseisen en houten vloeren. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D-ontwerp zullen wij uw droomvloer tot stand laten komen. U kunt ze zelf aanleggen. Maar ook onze specialisten helpen u graag bij de aanleg van uw mooie PVC vloer.

Ik koop mijn PVC vloeren bij de specialist

PVC vloeren kopen doet u uiteraard bij de specialist. Door het uitgebreide aanbod heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Bezoekt u dan eens onze showroom in Genemuiden of neemt u contact op met onze medewerkers.

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: