Reparatie aanvraag

Reparatie aanvraag 2016-10-05T07:38:50+00:00

Indien u een defect in uw keuken heeft, wilt u natuurlijk graag dat dit snel opgelost wordt. U bent immers vaak in de keuken en dan kan een defect behoorlijk vervelend zijn. Het is vaak onnodig om bij een beschadiging alles aan te passen. Daarom kan een reparatie de uitkomst bieden. In de meeste gevallen zijn defecten of beschadigingen eenvoudig te herstellen door de keukenspecialist.

Keukenapparatuur

Het kan natuurlijk zijn dat uw keukenapparatuur, zoals een koelkast, vriezer, vaatwasser, oven of elektrische kookplaat, gerepareerd moet worden. Uiteraard wilt u dat deze reparatie snel uitgevoerd gaat worden. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door het juiste gereedschap lossen wij de problemen altijd snel op.

Keukenkasten

De reparatie van uw keukenkasten gaat erg gemakkelijk. Bij het vervangen van de deuren kunt u kiezen voor een ander model of structuur. Als u minder geld kwijt wilt aan de deuren, dan kunt u ervoor kiezen om er alleen een folie op aan te brengen. Er zijn vele soorten folies, met veel verschillende kleuren. Informeer naar de opties.

Keukenblad

Wilt u uw keukenblad vervangen? Er zijn vele soorten materialen voor een keukenblad. Een aantal voorbeelden zijn keukenbladen die bestaan uit massief hout, kunststof en composiet. Ook komt het vaak voor dat het keukenblad snel slijt of dat er een deuk ontstaat in het keukenblad. Dan moet uw keukenblad natuurlijk ook vervangen worden. Het herstellen van een keukenblad hangt af van de grootte van de schade.

Reparatie aanvraag

Keukencentrum De Vries is u graag van dienst indien een keuken wilt repareren. Wij hebben ruime ervaring en bieden hoogwaardige service en kwaliteit. Bij ons kunt u eenvoudig een reparatie aanvraag indienen. Vervolgens nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: