Showroomkeukens

Showroomkeukens 2017-07-20T12:08:44+00:00

Showroomkeukens bieden de oplossing wanneer u op zoek bent naar een goedkope keuken met alles erop en eraan. Deze vindt u bij Keukencentrum De Vries in Genemuiden. Deze keukens staan opgesteld in de showroom, maar worden vervangen door de nieuwe collectie. De showroomkeukens verkeren in uitstekende staat en zijn in veel gevallen voorzien van topapparatuur. De levertijd van dit type keuken is vaak veel korter en u betaalt tot hoge percentages minder ten opzichte van de originele prijs. Bezoekt u dus snel onze winkel in Genemuiden om inspiratie op te doen. Onze specialisten laten u de ruime collectie keukens in de showroom zien en geven u een passend advies. Showroomkeukens van de hoogste kwaliteit koopt u bij Keukencentrum De Vries.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Persoonlijk advies
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
showroomkeukens

Showroomkeukens bekijken bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries maakt in haar showrooms met regelmaat plaats voor nieuwe keukenmodellen. De vorige collectie wordt vervolgens voor bodemprijzen aangeboden. Alle keukens zijn compleet met kasten, blad en apparatuur. Als u interesse heeft in een showroom keuken, nodigen wij u graag uit om een bezoek te brengen aan onze prachtige showroom waar veel showmodellen zijn opgesteld. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en begeleiden u van begin tot eind bij de aanschaf van uw nieuwe keuken. Zo bent u verzekerd van een goede aankoop. Of het nu gaat om landelijke, tijdloze of design keukens; wij hebben ze allemaal in showmodel uitvoering in ons assortiment.

Ik koop mijn keuken bij de specialist

Showroomkeukens koopt u bij de specialist. Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Wilt u graag een passend advies voor uw nieuwe keuken voor een bodemprijs? Neemt u dan contact op met onze medewerkers of breng een bezoek aan onze inspirerende showroom in Genemuiden.

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: