Tips voor het best benutten van de keukenruimte

expo-10Het indelen en inrichten van uw keuken kunt u het beste vergelijken met een puzzel. Geen enkele ruimte heeft dezelfde afmetingen en u zit met heel wat apparatuur die zowel praktisch als smaakvol een goede plaats verdienen. Een keuken kopen volgens hun standaard opstelling is in vele gevallen niet haalbaar. Keukencentrum De Vries legt graag uit hoe u een functionele en ergonomische keuken ontwerpt waar u veel plezier aan zult beleven.

De keukendriehoek

Ergonomie en gebruiksvriendelijkheid zijn van groot belang tijdens het koken. Daarom ziet u de keuken in veel gevallen ‘gewoon’ als een werkplek. Hoe beter de indeling, hoe minder afstanden u af hoe te leggen en hoe sneller en preciezer u kunt werken. De in de keuken af te leggen afstand zal met name bepaald worden door de kookplaat, de spoelbak en de koelkast. Samen vormen deze de werkdriehoek of keukendriehoek. De loopafstand kunt u berekenen door de lengte van de zijden op te tellen.

Meer tips

Uw keuken mooi en functioneel indelen is eigenlijk vooral een kwestie van goed plannen en meten. En bepalen welke apparatuur voor u van belang is. Onze adviseurs helpen u graag bij het inrichten van uw keuken. Bezoek onze showroom of neemt u contact op met onze adviseurs voor meer tips.

2017-12-07T15:47:16+00:00

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: