Vloertegels

Vloertegels 2017-03-01T22:03:45+00:00

Vloertegels kunnen uitstekend gebruikt worden voor in uw badkamer, woonkamer, keuken, kantoor of toilet. Deze tegels zijn niet alleen sfeervol, maar zijn ook praktisch in reiniging en onderhoud. De tegels zijn zowel als parket, laminaat of als planken te leggen. Een ander groot voordeel is dat ze te gebruiken zijn met vloerwarming. De mogelijkheden zijn divers. De deskundige medewerkers van Keukencentrum De Vries in Genemuiden kunnen u alles over deze vloer tegels vertellen. We hebben immers een uitgebreid aanbod van deze tegels voor in de vloer. Deze koopt u bij ons tegen een scherpe prijs. Bezoekt u daarom eens onze prachtige showroom om onze collectie tegels te bekijken. Iedere klant wordt hier van begin tot eind begeleidt om tot de beste aanschaf te komen. De mooiste vloertegels koopt u bij de specialist.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit vloertegels. Lees hier uw voordelen:

  • Persoonlijk advies
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie

 

vloertegels

Vloertegels kopen bij Keukencentrum De Vries

Bij Keukencentrum De Vries begrijpen we dat u niet dagelijks nieuwe vloertegels koopt. Daarom dient u zich vooraf goed te laten informeren over de mogelijkheden. Brengt u daarom eens een bezoek aan onze overzichtelijke showroom met een ruim aanbod aan tegels. Hier kunnen onze specialisten u voorzien van alle benodigde informatie over de vloertegels. Ons assortiment tegels bestaat uit verschillende designs, samenstellingen en materialen. Of u nu tegels met een Spaans design zoekt, of de voorkeur geeft aan de klassieke Nederlandse tegels; u vindt het allemaal bij ons. Brengt u daarom snel een bezoek aan onze winkel voor de mooiste tegels. Deze kunt u direct meenemen of thuis laten bezorgen. Doordat u alles zelf samenstelt, komt u qua prijzen niet voor verrassingen te staan.

Ik koop mijn vloertegels bij de specialist

De mooiste en beste vloertegels koopt u dus bij Keukencentrum De Vries. Door het uitgebreide aanbod heeft u bij ons alles onder één dak. Wij kunnen het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Bezoekt u dan eens onze showroom in Genemuiden of neemt u contact op.

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: