Wat zijn dé keukentrends van dit jaar?

Wat zijn dé keukentrends van dit jaar?

Omdat de keuken steeds vaker wordt betrokken bij de woonkamer, is de woonkeuken in 2017 zeer geliefd. Het kookeiland hoort daar ook weer bij. Dit jaar gaat de voorkeur vooral uit naar matzwarte keukens, dunne werkbladen en het weglaten van bovenkasten. Dit geeft een ruimtelijk gevoel. Ontdek de keukentrends van 2017!

1. Matzwarte keukens

In het geval u een matzwarte keuken plaatst in een keuken met veel licht is het een echt een eyecatcher. Deze keukenstijl is modern, tijdloos en elegant. Het is niet voor niets een ware trend van dit moment. De matzwarte keuken doet het goed in een modern interieur. Het is met name geschikt als u van een minimalistische inrichting houdt.

2. Dunne werkbladen

De keukenbladen in keukens worden steeds dunner. Zo zijn er tegenwoordig al werkbladen die slecht enkele millimeters dik zijn. Een dunne toplaag geeft uw keuken een stijlvol uiterlijk. Hoewel de dunne werkbladen dun lijken te zijn, zijn ze wel enorm stevig. In veel gevallen zijn dunne werkbladen minder gevoelig dan dikke werkbladen.Design keukens

3. Scandinavische keukens

Scandinavische keukens zijn momenteel erg populair. Deze keukens brengen sfeer en hebben karakter, iets dat vrijwel in ieder stijl past. De Scandinavische stijl staat bekend om eenvoud, neutrale tinten, veel licht en een hoge kwaliteit. Verder staan ze bekend om simpelheid, puurheid, versheid en het gebruik van seizoensgebonden producten.

4. Geen bovenkasten

Een nieuwe trend: keukens zonder bovenkasten. Als deze ontbreken, ontstaat er meer rust en ruimte in de keuken. De vrijgekomen ruimte kunt u in dat geval benutten om de keuken een persoonlijk tintje te geven met bijvoorbeeld wandbekleding, zoals stucwerk of tegels. Een oplossing voor het hebben van weinig opbergruimte: opbergplanken.

5. Keuken als meubelstuk

De keuken verandert meer naar een meubelstuk. Zo komen er steeds minder laden in de keukens. De tijd van zichtbare ladekasten is voorbij. Men wil over het algemeen een rustige keuken. Ondanks dat u bij een volle deur een extra handeling moet verrichten, kiezen steeds meer huishoudens voor deze optie.

Neem contact op

Welke keukenontwerpen passen er in uw ruimte en wat kost dat? Neemt u in dat geval vrijblijvend contact op met onze mensen om de mogelijkheden door te nemen. Uiteraard kunt u het beste een bezoek brengen aan onze showroom in Genemuiden om inspiratie op te doen. Onze mensen staan voor u klaar.

Neem vrijblijvend contact op met onze mensen

2017-08-07T10:23:32+00:00

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: