Zo richt u een kleine keuken in

Het hebben van een kleine keuken hoeft geen ramp te zijn. Als u een kleine keuken op de juiste manier inricht, ontstaat er meer ruimte dan u zou denken. Wilt u een nieuwe keuken kopen, maar heeft u niet voldoende ruimte? Of wilt u uw keuken een ruimere uitstraling geven, zonder te verbouwen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om dit aan te pakken. Keukencentrum De Vries helpt u met het vinden van de juiste indeling voor uw keuken.

Enkele tips

Zo richt u een kleine keuken goed in:

-Opruimen

Voor u start met het inrichten van uw kleine keuken, is het aan te raden om de keuken goed op te ruimen. Spullen die u jarenlang niet nodig heeft gehad, verdienen geen plek in uw keuken. Ruim dus eerst uw spullen op.

-Efficiëntie

Om uw keukenruimte zo groot mogelijk te laten ogen, moet u de hoogte zo efficiënt mogelijk benutten. Kunt u niet in de breedte werken, dan in de hoogte. Keukenkastjes kunnen bijvoorbeeld eenvoudig doorlopen tot aan het platfond.

-Kleuren

In een kleine ruimte is het belangrijk om zo weinig mogelijk donkerere kleuren te gebruiken. Ga voor lichte tinten. De keuken oogt dan een stuk groter. De basiskleur kan een simpele witte tint zijn, maar u kunt ook variatie aanbrengen door middel van contrast.

-Apparatuur

Apparatuur in de keuken komt in verschillende soorten en maten. Dit kan ontzettend veel ruimte in beslag nemen. Zeker wanneer u een kleine keuken optimaal wilt inrichten. Wilt u nog meer ruimte besparen, dan kunt u ook inleveren op de hoeveelheid apparaten.

-Licht
Probeer in een kleine keuken zoveel mogelijk daglicht naar binnen te krijgen. Dit zorgt ervoor dat uw keuken een stuk ruimer lijkt. Wanneer de avond aanbreekt en er geen licht van buiten komt, dan kunt u met een aantal lampen de keuken verlichten.

Neem contact op

Hulp nodig met de indeling van uw keuken? Of bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Dan nodigen wij u uit een bezoek te brengen aan onze keukenspeciaalzaak. U vindt hier ons brede assortiment showroomkeukens én u kunt vragen stellen aan onze adviseurs.

2018-06-11T21:44:23+00:00

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: